Jeg er hoppende glad

For en fastende kjerring er enhver form for «føde» en gladnyhet. Jeg måtte bare inn å blogge om dette kjapt. Min datter holdt på å le seg i hel når  mamma tok telefonen til sin reddende engel for å høre om det var muligheter for litt grønn te? Klarsignalet lettet et fastende hjerte og gjett om det smakte deilig…jeg har fastet i tre timer og smiler forsatt. Kanskje jeg skal lage videoblogg imorgen når jeg er på mitt sinteste? Dag to skal være den verste i denne renseprosessen 😉

IMG_1321

Bildet ble ikke optimalt men jeg har det litt travelt! Blogges senere!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:19:31+00:00 22. juni, 2009|Categories: OPPLEVELSER|10 Comments

10 Kommentarer

 1. sigrid anny 22. juni 2009 at 09:34 - Reply

  En hel uke? Hjelp.. Har fastet noen dager før, men av HELT feil grunn.. Vet at sulten gir seg etterhvert og at du blir høy på sult på en måte 🙂

 2. ARE 22. juni 2009 at 10:53 - Reply

  Jeg utfordrer deg Trine Grung til pølsespise konkurranse(seff prior sine kyllingpølser)min rekord er 17 pølser med brød, og jeg veier bare 69 kg og er ikke store mannen. Hvis du er med på det, skal jeg legge om det forferdelige kostholdet mitt.Jeg har alltid vært aktiv i fotball miljøet og er rimelig flink, men når det kommer til mat er jeg håpløs.Jeg starter dagen med å drikke coca cola, det er det beste jeg vet, kan og stikke bortom 7 eleven å kjøpe en pølsemeny, ellers så går det i rista loff med smør og ost,kebab,Burger King,pizza,taco, elsker potetgull og smash. Drikker sjelden vann,kun på kamp,slukker heller tørsten med cola. Hva sier du?

 3. Lisbeth 22. juni 2009 at 12:50 - Reply

  Hei snille! Ler og skratter her, ihvertfall når en kopp grønn te blir gudegave,ingen skal kalle deg kravstor. :o)

  Faste høres jo unektelig spennende ut. Blir alltid imponert når folk legger ut på nye eventyr,skal til og med se at faste blir en favo hos deg?!
  Jeg er mer typen som ufrivillig faster,»glemmeråspisetypen». Ingen av mine venninner spør om jeg er sulten,blir mer: Besvimer du snart Lisbeth? Ha Ha, da er det tid for å slenge seg ned på cafestolen :O)

  Lykke til ♣ ,heier på deg, GO GIRL ! Dessuten er det ingen skam å snu om du skulle føle for det, heier anyway:0)
  Og takk for skjønn,skjønn kommentar hos meg.

  Styrkeklem

 4. Anne-Grethe 22. juni 2009 at 13:36 - Reply

  Hei! Fin blogg her 🙂 Fortsett slik:) har byttet designet på bloggen min 🙂

 5. Stein Roar 22. juni 2009 at 14:10 - Reply

  WordPress! Herlig 🙂
  Nå trenger du bare trinegrung.org eller .no .com også drifter du selv. 🙂
  Fasting hva skjer a? er det Ramadan? Trodde det var rundt påske jeg?

  Bare for å kommentere andre innlegg også, yess bort fra blogg.no lurte på hva TrineMor gjorde der ja. 😉

  Har du sluttet å bry deg om å ligge på topp? Nei det tror jeg ingenting på, må nok høre med Jostein 😉

 6. Line 22. juni 2009 at 14:25 - Reply

  Grønn te er et must! Får du ha i deg noe annet enn det og vann på fasten din? Vitaminer? Linfrø?

 7. Julia 22. juni 2009 at 14:28 - Reply

  Haha, du må jo nesten lage videoblogg på det værste, ja! Dør etter å se hvordan dette går!

 8. Marie 22. juni 2009 at 14:28 - Reply

  Lykke til!
  Jeg tror ikke det fører til så mye «godt». Kroppen trenger jo energi og kommer til å ta litt energi fra fettlagre, men den må også ha litt proteiner og sukker som kommer fra muskler, som jo blir brutt ned. Dessuten så settes jo forbrenningen ned.

  Men som et forsøk i selvdisiplin fungerer det vel, selv om jeg ikke helt ser hensikten 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits