Jeg tester-følg meg på veien

I dag hadde jeg to kjekke unge karer på besøk. De var elektrikere og kom for å montere et trådløst styringssystem i huset mitt. Jeg skal få teste dette en måned for å blogge om hva jeg syns. Jeg kan nå boltre meg godt på plass i sofaen og styre lyset i huset (gang, stue, kjøkken og loftstue) ved hjep av en fjernkontroll! Hvor trivielt er det egentlig?

Nå er flere nye kontakter installert, nye av/på brytere og noen andre funksjoner som skal bli spennende å lære seg. Jeg er ganske teknisk av meg. Men når mannen kom i hus og jeg skulle videreføre informasjonen disse hyggelige karene hadde gitt meg, da kjente jeg at min fastende kropp var litt tom. Men det kommer fort tilbake til meg og jeg gleder meg til å prøve. This is a nice to have-not a must have. Enn så lenge. Men det er rart hva en kan tilvenne seg…

Les mer om firmaet her http://www.xcomfort.no/

IMG_1314 IMG_1315

Hvordan det går med fastingen…det skal jeg blogge om senere. Nå venter middag for resten av de som bor under samme tak!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:31:55+00:00 22. juni, 2009|Categories: PERSONLIG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Lisbeth 22. juni 2009 at 15:06 - Reply

  Er det ikke bedre å løfte på rompa for å slå av og på bryterne? Trodde ikke du var en sofagris? 😉

 2. trinegrung 22. juni 2009 at 15:46 - Reply

  Hehe…kjekt å prøve dette da. Deilig å trykke på en knapp når en legger seg om kvelden så skrues alt av utenom det jeg ønsker 🙂 Digger det allerede men litt å sette seg inn i!

 3. Lisbeth 22. juni 2009 at 16:20 - Reply

  Hehe, ja jeg må innrømme at jeg ønsker meg det selv også…

 4. Charlotte 22. juni 2009 at 18:29 - Reply

  Hei igjen! Hva sier de som bor under samme tak om at du ikke spiser middag med dem, eller noenting annet for den saks skyld? 🙂

 5. Hønepøne 24. juni 2009 at 14:32 - Reply

  Xcomfort har vi hatt i 4 år nå(gubben er elektriker vettu)Dewlig å slippe stygge hvite brytere og stikk. Vi kjører brunt og sølv….kjekt at man kan sette de akkurat hvor man vil. For ikke så snakke om at man styrer de fra PC eller egen boks…
  Hos oss har vi en hovedbryter ved utgangen(slår av alt lys når vi går ut) og en ved soverommet vårt(slår av alt lys når vi skal legge oss. På badet har vi 5% lysstyrke på om natten(så vi slipper snubling osv)
  Dessuten har vi svært få brytere.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits