Min bror-treningsnarkoman

Jeg er så stolt av min bror. Ikke bare fordi han er den han er men de siste årene har han gått igjennom en voldsom forandring. Fra å være en sofagris etter tre unger (travelt nok det) så er han nå en sykkelnarkoman. Han er med på ritt, trener masse og har gått ned rundt 25 kilo!! Han ser ut som når han gikk på gymnaset noe som er helt utrolig!

Jeg har syklet masse de tre siste årene men i år har det kun blitt tre turer. Jeg må nå komme igang for i august kommer brutter og han mener at denne ruten (se link lenger nede) er «ideel» for oss to på «kose»tur. HJELP! Det er kanskje nå lillebror skal markere seg ovenfor storesøster og endelig knuse henne ned i støvlene. Kommer jeg til å klare dette da? Blir mange prosjekter nå men det er jo tross alt 2 mnd til! Jeg begynner oppkjøring på sykkel til uken. Etter fasting hehe!
Men det er jo 8 mil dette da….

Asker – Hurum – Røyken
Find more Bike Rides in Asker, Norway
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-06-23T04:38:58+00:00 23. juni, 2009|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. Miriel 23. juni 2009 at 10:12 - Reply

  Den ruta der klarer du nok uten problemer 🙂 Den har til og med jeg syklet – riktignok da jeg var 15 år (som nå er 15 år siden). Det er en fin løype! 🙂

 2. Monja 23. juni 2009 at 11:44 - Reply

  Hei Trine!

  Der var du jo, har savnet deg på facebook med link til bloggen din…. Men gikk inn på Blogg.no og fant deg igjen…
  Det var fint å lese litt fra deg igjen, du er en inspirerende person…
  *Og håper det gir deg noe å vite at du er noe positivt for andre 😉

 3. Gro 23. juni 2009 at 14:38 - Reply

  Da kan jeg være service-stasjon 🙂

 4. Anita 23. juni 2009 at 15:08 - Reply

  Bli med på Drammensfjorden rundt da, i august. Kjempeflott tur det. Syklet sammen med min yngste datter og sønn (han er like gammel som din sønn)for første gang i fjor. Brukte lang tid – men hvem har det travelt?!

 5. elenahk 23. juni 2009 at 20:08 - Reply

  flink bror 😀

 6. May-Linn 23. juni 2009 at 21:03 - Reply

  Hehe, jeg må bare si lykke til, Trine! Dette kan du klare! 😉

 7. GiantLundstein 24. juni 2009 at 21:55 - Reply

  Du er jo flink hvis du holder ut så lenge da. Er jo ikke noe gøy å gå rundt med barn og mann uten når man ikke har energi.

  Du er snill forresten, er veldig fornøyd med headeren selv!:) men tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits