Tidlig morgen-prosjekt fasting forsetter

Det går urovekkende fint dette her. Jeg er ikke sulten og nyter min grønne te nå på morgenquisten. Det er klart en smoothie hadde ikke vært å forakte men det får vente til lørdag. Det er mange meninger om fastetid og jeg er ingen ekspert. Jeg har lest en del om det på nettet og meningene er delte. Mange nettsider skal selge produktene sine sånn at fasten blir bedre men en renselse i fire-fem dager skader ikke. Musklene svinner kanskje litt men det er nok å ta av 😉 Hehe
Når en sakte begynner å tilsette næring til systemet igjen så må det gå steg for steg. Jeg har jo mine shaker og kommer ikke til å slutte med de. De er en viktig del av min hverdag som ernæringspulver i smoothiene mine. Jeg lager smoothie til frokost og lunsj. Med bær, frukt, pulver, Udo’s Choice olje, vann og av og til litt nøtter. Det er så deilig måte å starte dagen på. En føler seg aldri oppblåst og mitt blodsukker holder seg mye mer stabilt.
Ute skinner solen, resten av familien snorker. Jeg startet dagen klokken seks og det har vel sammenheng med fastingen tenker jeg. Sovet godt i natt men merker det litt i musklene. De føles slappe på et vis. Det rareste er at jeg ikke har sultfølelse. Det er klart jeg har lyst på mat men jeg klarer meg fint og det overrasker meg mest egentlig. Vann og grønn te, det er tirsdag og målet er ihvertfall fredag. Må høre med min reddende engel i dag hvordan jeg skal legge opp tilsettingen av mat igjen. Jeg er jo selvutnevnt testkanin bare for gøy/teste selvdisiplinen/rense kroppen. Så langt er det Thumbs Up for fasting men vent litt utover dagen…dag 2 skal være den verste. Lager videobogg i ettermiddag, før jeg skal i grillebursdag til min kjære pappa.

GRATULERE MED DAGEN PAPPA!! Jeg har verdens sprekeste far…snill som dagen er lang!
5200_1076837685125_1351732359_30212988_2068398_n
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-06-23T04:01:54+00:00 23. juni, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |1 Comment

One Comment

  1. nina 23. juni 2009 at 11:16 - Reply

    Takk for det og ha en godt st hans aften du og =)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits