TUSEN TUSEN TAKK!

Jeg må bare si tusen takk til alle som har sendt meg svar på innlegget fra igår, både i kommentarfeltet  og ikke minst på mail. Jeg fikk flere på mail så da kan du jo tenke deg at det ble en del. Jeg setter utrolig pris på at dere brukte tid på mine spørsmål, dere blir forgyllet.

Det er ikke bare enkelt å knote ned til en bok men veldig spennende å være i denne kreative prosessen. Det blir til at en tenker størrelse, farger, bilder, tegninger, skrift…ja alt, men idag MÅ jeg fokusere kun på innhold og ikke minst gå igjennom alle svarene deres! Håper det er ok om jeg spør igjen om det skal være noe mer jeg trenger svar på…igjen, tusen takk!

Igår fikk jeg en ufattelig hyggelig telefon fra firmaet i Drammen som jeg skrev om for litt siden. Jeg skal gå kurs hos de i august og starte etterpå!! HIHA…jeg er så glad, så glad!! Jeg skal selvfølgelig skrive masse om det i tiden som kommer siden du velger å følge meg på veien videre og jeg kan bare si at dette er perfekt for meg. Jeg får brukt masse av erfaring jeg har og ikke minst utvikle meg videre i en spennende retning. Jeg skal jobbe med folk og det MÅ jeg for å trives. Jeg er bare veldig glad i dag men det merker du kanskje. Etter et halvår som ikke bare har vært enkelt så kjenner jeg at ting er i ferd med å snu og det gjør så ufattelig godt. Jeg er en evig optismist men noen ganger får til og med jeg noen smekker. Det lærer en av , reiser seg og går videre. Det har jeg gjort og endelig løsner det.

Ikveld skal jeg på et ufattelig spennende foredrag. Skal ta med videokamera og oppdatere senere! Ha en deilig dag kjære deg så lenge!




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-06-30T07:01:28+00:00 30. juni, 2009|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Ronja 30. juni 2009 at 10:50 - Reply

  Gratulerer med ny jobb Trine! Når det gjelder boken din er jeg spent! Jeg trenger en bok som evner til å tenke nytt! Vi alle vet at karbohydrater i kombinasjon med fett i tillgegg lite mosjon gjør oss FETE! Om du skriver om ulike matvarer som kan tilpasses ulike kropper er dette spennende! Jeg følger en kost som utelukker all karbohydrat, men med masse fet mat og grønnsaker. Har aldri følt meg bedre! Har droppet all sukker og kunstige stoffer, og har følgelig blitt meget opptatt av hva som står i innholdsfortegnelsen i maten vi putter i oss. I vår familie er alle damene like, vi legger fort på oss om vi spiser feil mat, samt at mange ledd har problemer med lavt stoffskifte. Følgene av endring av kostholdet er enormt!! Mange som ikke kan bli gravide, merker de har lettere for å bli gravid, magesmerter forsvinner helt, smaksløkene våkner til live igjen MM.!! Jeg følger Sten Sture Skaldeman som har kommet ut med 2 bøker; GI NULL og Spis deg slank. Vanvittig effektiv, for meg. Har prøvd mange ulike som kun har hatt effekt på vekten ( i korte perioder før jeg går opp igjen )Han har mange fordommer mot seg,men mine verdier har aldri vært bedre, og kroppen har det helt knall!! 🙂 Brød er det aller værste jeg kan spise. Er også interessant å lese om hvordan en kombinere vanlig husmanskost til resten av familien, samtidig som en skal spise riktig for det som passer ens egen kropp. Har en stesønn og mann som fungerer veldig godt med god variert husmannskost. Ikke enkelt å holde seg vekk fra de varme ferske rundstykkene til søndagsfrokosten 🙂
  Kansje du kan dreie boken din rundt måten vi tenker på, hvor feilinformert verdes befolkning EGENTLIG er når det kommer til MAT!! Hvordan kosten kan planlegges i forkant, Hvilke mattyper som påvirker ulike organer i kroppen, stoffskifte som mange av norges befolkning sliter med, dette med spisetider – det å faktisk spise når du er sulten ikke fordi klokken er 07:00…..
  Dette var noen ideer jeg finner interessante å lese om, og ville nok løpt å kjøpt boken din hvis jeg leste noe om disse punktene i innholdsfortegneslen. 🙂 Ha en flott dag videre!!

 2. Anniken 30. juni 2009 at 12:04 - Reply

  Så bra for deg!! Bare et tips om du skal skrive bok; Kommaregelen, før og etter men. ALLTID.

 3. trinegrung 30. juni 2009 at 17:02 - Reply

  Heligvis er der andre som rettskriver. Går nok litt fort i svingene noen ganger men mener bestemt at budskapet er vikigere. 😉

 4. Anniken 30. juni 2009 at 17:21 - Reply

  Indeed. Bare et tips.

 5. Moi 30. juni 2009 at 20:36 - Reply

  Er ikke helt enig med komma både før og etter men jeg Anniken…. Synes det ser rart ut. Komma før men er naturlig men ikke etter også. Tror aldri jeg har sett det i noen avis eller bok, men jeg kan ta feil.
  Les den over, ville vært rart med komma etter men også. Og selvfølgelig er det korrekturlesere, man kan bare tenke seg hvordan bøker ville sett ut ellers 🙂

  Så moro at ting går din vei Trine, gleder meg til å høre mer!

 6. Bodil. 30. juni 2009 at 21:11 - Reply

  Så positivt , endelig noe som går din vei !
  Ser frem til boken din !
  Lykke til med jobben 🙂 Kikker etter deg i KK ,men ikke noe ennå ?

 7. Anniken 1. juli 2009 at 12:54 - Reply

  Selvfølgelig ikke samtidig. Det regnet jeg med hun ville forstå. Det vannligste er komma før «men» .
  Men , slik som dette kan du også gjøre.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits