Jeg tester-følg meg på veien

I dag hadde jeg to kjekke unge karer på besøk. De var elektrikere og kom for å montere et trådløst styringssystem i huset mitt. Jeg skal få teste dette en måned for å blogge om hva jeg syns. Jeg kan nå boltre meg godt på plass i sofaen og styre lyset i huset (gang, stue, kjøkken og loftstue) ved hjep av en fjernkontroll! Hvor trivielt er det egentlig?

Nå er flere nye kontakter installert, nye av/på brytere og noen andre funksjoner som skal bli spennende å lære seg. Jeg er ganske teknisk av meg. Men når mannen kom i hus og jeg skulle videreføre informasjonen disse hyggelige karene hadde gitt meg, da kjente jeg at min fastende kropp var litt tom. Men det kommer fort tilbake til meg og jeg gleder meg til å prøve. This is a nice to have-not a must have. Enn så lenge. Men det er rart hva en kan tilvenne seg…

Les mer om firmaet her http://www.xcomfort.no/

IMG_1314 IMG_1315

Hvordan det går med fastingen…det skal jeg blogge om senere. Nå venter middag for resten av de som bor under samme tak!

By | 2017-03-16T07:31:55+00:00 22. juni, 2009|Categories: PERSONLIG|5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits