TUSEN TUSEN TAKK!

Jeg må bare si tusen takk til alle som har sendt meg svar på innlegget fra igår, både i kommentarfeltet  og ikke minst på mail. Jeg fikk flere på mail så da kan du jo tenke deg at det ble en del. Jeg setter utrolig pris på at dere brukte tid på mine spørsmål, dere blir forgyllet.

Det er ikke bare enkelt å knote ned til en bok men veldig spennende å være i denne kreative prosessen. Det blir til at en tenker størrelse, farger, bilder, tegninger, skrift…ja alt, men idag MÅ jeg fokusere kun på innhold og ikke minst gå igjennom alle svarene deres! Håper det er ok om jeg spør igjen om det skal være noe mer jeg trenger svar på…igjen, tusen takk!

Igår fikk jeg en ufattelig hyggelig telefon fra firmaet i Drammen som jeg skrev om for litt siden. Jeg skal gå kurs hos de i august og starte etterpå!! HIHA…jeg er så glad, så glad!! Jeg skal selvfølgelig skrive masse om det i tiden som kommer siden du velger å følge meg på veien videre og jeg kan bare si at dette er perfekt for meg. Jeg får brukt masse av erfaring jeg har og ikke minst utvikle meg videre i en spennende retning. Jeg skal jobbe med folk og det MÅ jeg for å trives. Jeg er bare veldig glad i dag men det merker du kanskje. Etter et halvår som ikke bare har vært enkelt så kjenner jeg at ting er i ferd med å snu og det gjør så ufattelig godt. Jeg er en evig optismist men noen ganger får til og med jeg noen smekker. Det lærer en av , reiser seg og går videre. Det har jeg gjort og endelig løsner det.

Ikveld skal jeg på et ufattelig spennende foredrag. Skal ta med videokamera og oppdatere senere! Ha en deilig dag kjære deg så lenge!

By | 2009-06-30T07:01:28+00:00 30. juni, 2009|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits