Livet på fjellet

Endelig skal jeg nyte noen dager på fjellet igjen. Jeg elsker den norske fjellheimen og roen jeg finner her. Natten senker seg, myggen kryr rundt en, men deilig er det uansett! Svigermor ble 70 år i går og dagen skal feires imorgen. Gratulere masse med vel overstått og vi gleder oss til å feire deg!

Jeg har ikke bestemt meg for hvilke fjelltopper som skal til pers denne sommeren, men ifjor besteg vi fem stykker og ungene var selvfølgelig med. Så lenge vi holder oss på stier har vi to stykker som ikke klager. Det er spennende med stier, ikke minst med spor og dyrebæsj. Jeg har jo ikke peiling på hva som er hva, men jeg later som og de kjøper det rått. Kanskje jeg må skaffe meg en bok for om ikke mange år vil de nok sette meg til veggs…hehe!

Gammeldags form for internet/opplysningstjenesten 1881 😉 Oppslagsverk som dette skulle det vært fler av…superkoselig!

IMG_1487

IMG_1491

Jammen santen stakk ikke månen innom på en liten kveldsvisit!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-03T22:05:56+00:00 3. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. elenahk 4. juli 2009 at 04:56 - Reply

  Fjellet er koselig.

  Har dere besteget Gaustatoppen i Tinn, Telemark? Vakkert!

 2. Heidi 4. juli 2009 at 05:53 - Reply

  Å ser super koselig ut Trine?
  Er lufta bedre eller? ikke så klamt og varmt?
  Men i dag er det overskya her og jeg er gla for det hehe…

  Men du Trine hvorfor bruker du kokosmelk i smoothiene dine? sånn fra butikken? Jeg har prøvd sånn smoothie som du drikker bare at jeg har hatt herbalife i dag….har lest om platinum går nok over til det etterhvert jeg også men må drikke opp det lageret jeg har her…hehe..ser dem har fruktose i urteteen og fibertablettene og alt….hm….Har sliti litt med eksemen min så tror nok det må være noe i det jeg reagerer på.
  Super morsomt å følge deg på ferden..og dette inspirerer meg også håper energien min tar seg opp etthvert som jeg går mot høsten hehe…Klem

 3. Astrid 4. juli 2009 at 08:57 - Reply

  Er du i Valdres? I så fall hvor? Min barndoms sommer var på Helleset, ikke langt fra Fullsenn, Trommemyra og Ranheim. På stølen hos mormor, med ekte stølsmat. Utrolig fint i fjellet. Synd det blir mindre og mindre stølsdrift. Det var noe helt eget jeg er glad for å ha opplevd. Kos deg!

 4. Anne Mette 5. juli 2009 at 08:36 - Reply

  Fin blogg med mange fine bilder! :-))

 5. Cecilie 5. juli 2009 at 18:22 - Reply

  Kjøp Biotherm sin bodylotion(den hvite med blå skrift) den lukter sitrus (på en deilig frisk måte) noe myggen hater og dermed holder den seg borte. Sliter selv med myggstikk og allergi, men denne «vanlige» kremen er super!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits