En dag i fjellheimen

Ut på tur, aldri sur! Jeg elsker som sagt å være i fjellheimen men fyttigrisen det er mye fluer og mygg i år. Sikkert pga av varmen som har vært i det siste konkulderer jeg med, men dessverre ELSKER myggen blodet mitt så det er ikke mange meter jeg får gå i fred. Her er noen bilder fra dagen i dag med bading, nistestopp (jeg hadde egen) og endelig nye joggesko!

Hva er ditt beste myggtips?

IMG_1525

IMG_1521

IMG_1527

IMG_1516
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-04T14:22:40+00:00 4. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Bodil. 4. juli 2009 at 15:06 - Reply

  Hadde jeg visst det , hadde ikke bena mine hatt så mange myggestikk og jeg hadde ikke klødd så inni h…..mye , he he he
  Jeg har prøvd ut diverse sprayer, stifter og g… vet hva jeg ikke har prøvd, de biter meg uansett.Nå som jeg ikke røyker er de verre enn noen sinne ….
  Ha det fint i fjellheimen 🙂

 2. Sommertid 4. juli 2009 at 15:34 - Reply

  Har ikke prøvd det selv…men det burde jeg..for den liker meg veldig godt også…
  men jeg søkte litt på nettet..og fant dette..hentet fra et forum der fiskere skriver:
  Tingen er den at du skal visst lukte noe som mygg, knott og hantikker/flått ikke liker. Jeg vet det virker. Jeg spiser 6 stk. B6 vitaminer 2 timer før fiske og 2 stk. hver andre time under selve fisket.

  ifølge ham og andre har jeg hørt fra så skal det virke…så hiv innpå med B6 vitamin…

  Verdt å prøve.

  Go lørra og søndag 🙂

 3. Marte 4. juli 2009 at 17:45 - Reply

  Hei! Prøv sitron. Del en i 2-3 biter, legg på bordet. Smør deg med sitron. Bland ut sitronsaft og vann i en sprayflaske og spray deg med. Herlig og forfriskende. Og det inneholder ikke farlige stoffer, ikke minst! Og det ser ut til å funke 🙂

 4. Monica 4. juli 2009 at 20:25 - Reply

  så herlig ut ! 😀

 5. Myggen 4. juli 2009 at 22:18 - Reply

  Fagfolkene sier at det er mye mygg pga. kulden (og mye snø), ikke pga varmen:

  http://www.vg.no/nyheter/bolig/artikkel.php?artid=562120

  Like forbannet irriterende er den uansett!

 6. elenahk 5. juli 2009 at 06:33 - Reply

  samme spørsmål fra, hva hjelper mot myggstikk?! Jeg er på Kypros, og den kypriotisk myggen elsker tydeligvis mitt norske blod. 21 myggstikk på 1 dag er ikke kult. Jeje, hater den forbanna myggen.

  Koselig i fjellheimen 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits