Høye vestlandsfjell og lange fjorder

Veien til Stryn er bare ufattelig fin. Over Strynefjellet, gjennom laaaange tunneler og ut i andre enden hvor en ser den store forskjellen mellom øst og vest i Norge, de stupbratte fjellene. Jeg elsker det og gleder meg så det kribler langt ned i tærne til å bestige fjellskråninger om ikke mange dager. Gryta er den første som skal til pers og selvfølgelig skal jeg ta med meg kamera for bloggen. Mulig jeg «frekker» meg til og hiver videokamera opp i bagen! Gleder meg uansett.

Skal du på campingtur i disse trakter noen gang må du stikke innom å bade på Dønfoss. For et sted! Han er en ildsjel fyren som står bak området og har designet/klargjort det meste selv. Tok et par bilder i farten mens vi hadde badestopp der

IMG_1588

IMG_1589

IMG_1599

Det siste bildet her er tatt fra bilen og er Flo bygda. Dit skal vi en av dagene og ta turen opp på Flofjellet som er en fantastisk tur. Drar vi opp dit så lover jeg å ta med videokamera for der er det helt idyllisk!! Gled deg! Ha en fin kveld…nå skal jeg kaste meg over matskapene til svigermor. Det er livsfarlig mye godt her…hjemmelaga rundstykker som smaker på ekte bestemorsvis. Hm…får jogge imorgen 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:31:22+00:00 5. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. shortii88 5. juli 2009 at 15:53 - Reply

  Utrolig fine bilder det der var 😀 Fin blogg du har fått deg også! Enig i at wordpress er bedre. Jeg begynte med wordpress vi måtte ha det på folkehøgskolen i mediaklassen. Så endra de alt og jeg skjønte ikke noe så jeg gikk over til blogg.no, men beholdt wordpress, men etterhvert ville ikke blogg.no lystre på meg lenger, så jeg er tilbake på wordpress og her skal jeg bli! Jeg har ett spm, hvor mye koster domenet ditt pr månede?

  Klem fra lille Marlene 😛

 2. shortii88 5. juli 2009 at 15:54 - Reply

  P:S så at linken ikke dukka opp på navnet mitt, men adressa mi er http://www.shortii88.wordpress.com

 3. Heidi 5. juli 2009 at 16:12 - Reply

  å så herlig ut å bade der…har du ferie nå trine? Du er jo så sprek synes jeg tror ikke jeg hadde orka å vandra i fjellet hver dag..gud….synes du er super sporty….
  Stor klem kos deg masse!!!!!
  ( i dag har jeg hatt grinete unger, må se å finne på noe vi også tror jeg hehe)

 4. shortii88 5. juli 2009 at 18:03 - Reply

  Okaii, den er grei 🙂 Trur ikke jeg skaffer meg det egentlig 😛 ville bare vite prisen 😛

 5. Cathrine H 5. juli 2009 at 18:15 - Reply

  Misunner deg nå altså. Vi var oppover under Flo Aktiv, mens eldstemann spilte fotball.
  Vi hadde det beste været og drømmesommer. Hadde blitt en uke til om jeg hadde hatt mulighet.
  Elsker Stryn og fjellene der, og reiser oppover nesten hver eneste ferie. Min sambo er nemlig derifra han også 🙂
  Nyt tiden der oppe!

  🙂

 6. mina 5. juli 2009 at 20:36 - Reply

  Hei,
  Jøss, utrolig fine bilder. Dønefoss ser utrolig fristende ut! jeg vet ikke hvor den er men skal finne mer ut. Det er skikkelig wow!:) God tur mina

 7. Karianne 5. juli 2009 at 21:44 - Reply

  Heilt enig, Flofjellet er fantastisk flott! Brukar å gå dit frå sunnmørssida av fjellet.
  Ønsker deg og dine ein fin ferie i dette vestlandsparadiset 🙂

 8. Singel i Byen 6. juli 2009 at 12:24 - Reply

  Dette ser fantastisk ut! Jeg har kjørt forbi der mang en gang da jeg har familie på vestlandet, men jeg kan ikke huske å ha sett svømmebassenget, er dette nytt?

  Ellers må jeg si at du har en interessant blogg!

  Ha en strålende dag!

 9. Julia N. Ørsahl 6. juli 2009 at 17:42 - Reply

  GUD så frisk og fin du ser ut nå trine!! 🙂

 10. Malin S. Hansen 7. juli 2009 at 07:32 - Reply

  Herregud så pen du er !

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits