I dag har jeg opplevd noe unikt som jeg gjerne vil dele med deg. Hvis du noen gang har tenkt deg til Stryn MÅ du bade på dette stedet såfremt det er sommer og sol. Stedet kalles enkelt og greit for Badedammen og ligger på Tverfjellet 500 m over havet. Ildsjeler står bak anlegget og er absolutt verdt en tur. Du kan spasere dit og ta deg en forfriskende dukkert etterpå! Det siste bildet er tatt på vei ned igjen…jeg flytter! Se DEN utsikten! Videobloggen kommer ikveld…noe skjedde med nedlastingen og den har blitt brutt tre ganger. Youtube spiller ikke på lag med meg idag men det gjør værgudene! Sol, varmt og godt!

IMG_1606

IMG_1610

IMG_1613

Jeg prøver å overtale svigermor til å få fjernstyrt trådløst nettverk i huset sitt. Jeg fikk jo det installert fra X-Comfort for noen uker siden og elsker det! Så lettvint…når jeg legger meg om kvelden og trykker på en knapp så er alle lys av! Du MÅ sjekke det og det er mange morsomme løsninger! Nettsiden deres er her http://www.xcomfort.no/
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.