Jeg er ikke noen voldsom shopper og går sjelden bare og kikker for å kikke. Det er kjedelig! Men hver eneste gang jeg kommer til Stryn får jeg impulser og får lyst å gå bananas i butikker. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gikk bananas i dag men det ble nå noe greier likevel…nå har www.trinegrung.no blitt en moteblogg….hahahahahaha! As in never!

Det kommer snart treningsvideo som jeg driver og laster opp på youtube…gled deg til utsikten fra min første topptur. Ikke den høyeste men en god start. Imorgen satser jeg på at det blir fjelltopp en kan skrive hjem om! Elsker å være her…kan ikke få sagt det nok!

IMG_0917

IMG_0919
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.