Shopping i Stryn

Jeg er ikke noen voldsom shopper og går sjelden bare og kikker for å kikke. Det er kjedelig! Men hver eneste gang jeg kommer til Stryn får jeg impulser og får lyst å gå bananas i butikker. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gikk bananas i dag men det ble nå noe greier likevel…nå har www.trinegrung.no blitt en moteblogg….hahahahahaha! As in never!

Det kommer snart treningsvideo som jeg driver og laster opp på youtube…gled deg til utsikten fra min første topptur. Ikke den høyeste men en god start. Imorgen satser jeg på at det blir fjelltopp en kan skrive hjem om! Elsker å være her…kan ikke få sagt det nok!

IMG_0917

IMG_0919
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:31:16+00:00 6. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|15 Comments

15 Kommentarer

 1. vivi 6. juli 2009 at 11:50 - Reply

  fine bilder:-)Takk for du viste skoen flip flop:PJeg har hatt slike en stund nå og er storfornøyd.Har prolapsen min i ryggen og slite med så da føler jeg at det er lettere med disse skoene:pHa en fin dag videre:-)

 2. Annbjørg 6. juli 2009 at 12:13 - Reply

  Så flott du er! 🙂 Er såå misunnelig, jeg elsker å klatre på fjelltopper, det er den beste treningen ever. Men her jeg bor er det skikkelig drittvær, så det er best å holde seg inne. God tur, Trine!

 3. Bente 6. juli 2009 at 12:13 - Reply

  Hei Trine. Takk for at du deler så mye postitivtet gjennom bloggen din. Jeg er innom flere ganger om dagen, så må vel innrømme jeg er blitt Grung-hekta:)

  De siste ukene har jeg endelig tatt meg i nakken å begynte å trene igjen etter en laaaang stund uten trening. I kveld skal jeg på min første spinning time på 1 år. Mye takket være deg, du gir så mye av deg selv og jeg blir så inspirert til å bli en bedre utgave av meg selv. Så takk Trine, stå på med super blogging!!! God sommer!
  Klem Bente

 4. MARIT 6. juli 2009 at 13:16 - Reply

  Heia,, so har du tatt turen til våre vakre vestlandsparadis.. 😉

  Men du bildet frå Dønfoss, er det det som ikkje er så langt i frå Gol??? føler eg har sett det før…

 5. Heidi 6. juli 2009 at 16:05 - Reply

  Wow du stråler jo….og turkis kler deg kjempe godt…du ser så bra ut om dagen føler du deg like bra som du ser ut eller?

 6. Sandra 6. juli 2009 at 17:37 - Reply

  Du ser VELDIG godt ut Trine. Jeg har et spørsmål; vet du noe om det blir norsk utgave av slankekrigen igjen? Fra USA sender de søndager og det er jo stas å følge med på alle flinkingene! Håper Norge satser på det igjen og at du er med!

 7. Kjersti 6. juli 2009 at 17:43 - Reply

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den toppen, den var kjempefin!!

 8. VictoriaDesirée 6. juli 2009 at 18:15 - Reply

  Elsker toppen og øredobbene. =)

 9. vivi 6. juli 2009 at 19:20 - Reply

  JAQ DU ER ET FRISKT OG POSITIVT PUST I HVERDAGEN;-)

 10. Trine Lise 9. juli 2009 at 07:50 - Reply

  Utrolig pent antrekk, det kledde du! 😀

 11. Elisabeth 9. juli 2009 at 08:57 - Reply

  Både toppen og øredobbene er kjøpt på Voice of Europe 🙂 Jeg jobber der, og har lik topp 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits