Idag har jeg tatt meg helt ut på tur. Det er deilig men jammen gjorde det vondt i ræva! Jeg syklet fra Stryn til Flo ( ca 2 mil), gikk opp bratte bakker til Flo fjellet, rastet litt, gikk ned igjen, og syklet tilbake til Stryn. Deilig men vondt over alt etterpå siden det er en stund siden jeg har syklet. Jeg laget selvfølgelig video som du må få med deg litt senere…her er noen bilder mens jeg redigerer video 🙂

Det finnes ikke noe bedre for å bygge seg selv opp enn en tur i nydelig natur. I dag fikk jeg gå for meg selv og det er optimalt for å sortere tanker og rydde i skuffene.

IMG_0927

IMG_0928

IMG_0930
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.