Michael Jackson og sånn

Vi er rørt alle mann. Jeg satt selv og hulket meg gjennom sendingen igår. Musikken hans har betydd ufattelig mye for meg, helt ifra min musikkinteresserte far introduserte meg for de jazzaktige tonene fra Off the Wall. Jeg kan holde på i timesvis å remse opp minner til hver eneste MJ låt som jeg har spilt opp gjennom tidene. Spesielt husker jeg tiden med «I’m bad» hvor dansing stod i høysete for unge lovende og jammen klarte jeg nesten ikke å karre til meg noen titler på disco gulvet.

På sykkelturen igår varmet jeg opp til minnesermonien med å lytte til MJ låter hele veien og bestemte meg på toppen for å dedikere turen til han. Musikken hans lever videre men ufattelig trist at en hel verden ikke fikk oppleve han erobre tronen igjen. Jeg er ganske sikker på at han hadde klart det! Igjen…

En ting jeg reagerte kraftig på igår som forsatt gir meg bismak i munnen, er det faktum at det er barna hans som er på alles lepper i dag. De er på førstesidene av alle aviser på tross av at dette er barn MJ i alle år har gjort alt for å skjule. HVORFOR? Ja, kanskje de er store nok til å bestemme selv og ønsket å stå der, men han ville ikke at de skulle ha et liv i det offentlige rom, hvorfor endrer familien hans på det nå? Jeg ble kjemperørt av Paris som gråt og fortalte hvor mye hun elsket faren og skal ærlig innrømme at jeg kikket mye på de for å se hvordan de så ut. Men hvorfor vise de så voldsomt frem nå? Nå blir de på en måte fritt villt og kan kanskje ikke gå uforstyrret rundt lenger. I USA er de kjendiskåte så det holder, jeg håper bare de slipper unna det verste, siden faren tydelig hadde fått nok av hysteriet rundt sin egen person.

RIP Michael J, musikken din lever godt videre på Ipoden min.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-08T11:26:02+00:00 8. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Erik Thime 8. juli 2009 at 11:37 - Reply

  Selv har jeg fått mer enn nok av MJ. Nå må han få fred, og det må jaggu vi også. Skulle tro det var kongen eller Obama eller desslike som hadde strøket med. Nei, nå er det nok med denne glorifiseringen av MJ. TDG!

 2. elisabethdl 8. juli 2009 at 11:45 - Reply

  Helt unødvendig at ungene skulle «vises frem» på denne måten! Fikk så inderlig vondt av dem.

 3. Singel i Byen 8. juli 2009 at 12:15 - Reply

  Jeg tenkte akkurat det samme som deg! All respekt om å holde barna utenfor offentligheten ble revet vekk… Men for alt vi vet, så kan det ha vært barnas ønske om å delta på denne minnesamlingen da det tross alt var deres far, men at de skulle synligjøres så voldsomt det hadde jeg ikke forventet meg? Men det er vel mye vi ikke vet om den saken. Uansett en rørende minnestund, tårene trillet og det kom et hulk eller to..

 4. Stein Roar 8. juli 2009 at 13:28 - Reply

  Enig med du, synes mest synd på barna i hele saken her. Ille nok å miste pappa, enn å måtte gjøre det foran hele verden.

 5. Lene (Mammaguiden) 8. juli 2009 at 14:16 - Reply

  Jeg er helt enig, Trinemor! Jeg synes det er et direkte overtramp aa eksponere barna, spesielt i en sorgprosess som dette. Jeg ogsaa undret meg over hvorfor de valgte aa gjoere dette, naar MJ har skjult dem hele livet deres.

  Jeg haaper virkelig de blir godt tatt vare paa i ettertiden naa!

  Stakkars barn!

 6. anne lise k 8. juli 2009 at 15:32 - Reply

  jeg er helt enig med deg trine!

 7. watchmoose 8. juli 2009 at 16:34 - Reply

  Du har så rett, men jeg må innrømme at også Moosern gråt en skvett eller to…hvorfor vet jeg ikke, fordi jeg mener MJ sikkert har det bedre enn på mange år!!!!

 8. Bodil. 8. juli 2009 at 16:43 - Reply

  Enig på en måte , men syns det ville vært rart om de ikke deltok , rart også hvis de
  hadde hatt maske .Tror de hadde blitt reaksjoner hvis dem ikke var med , det er kanskje det familien tenkte på ?
  Tårene trilla da Paris snakket , syns så synd i dem som har mistet pappa`n sin .
  Leste forresten Mascara-intervjuet med deg .

 9. jon almåås 8. juli 2009 at 17:03 - Reply

  Ser du snakker om å være kjendis kåt, vel det ver rette rauaå som feis, så jeg ikke noe om drømmer omm Ellen show for ikke så legne siden på aftenbladet?
  Du vet Frøken Grunbg en skal ikke kaste stein i glasshus og om noen er kjendiskåt så er det faenmeg deg.

  Men enig i at de blir fritt vilt. Men vi får jo se hva foreldrene til MJ greier og ordne.

 10. nina 8. juli 2009 at 19:27 - Reply

  Kan du ikke skrive mer om rosacea? jeg liiider og vil ha tips! Du har jo nydelig hud trine!!

 11. Birgitte 8. juli 2009 at 21:33 - Reply

  Jeg kommer ikke til å ta den stilling om det var rett eller feil at barna ble vist frem, spesielt datteren som holdt talen. Dette fordi ingen av oss var i den aktuelle situasjonen, og ingen av oss vet hva som ligger bak og hvilke for og imot argumenter som ble brukt. Nei, det er ikke en ønskverdig at barna blir fritt vilt for pressen, verken i Usa eller andre steder. Likevel mener jeg at de vil komme til å bli det , uansett denne talen eller ei. Det har noe med at de er faktisk MJs barn.

  Likeledes har pressen det overordnede ansvaret for at de får sitt privatliv i fred og uansett denne talen eller ei.

  Nå velger faktisk jeg å snu litt på flisa litt. Er det bedre at disse barna etterhvert vil komme til å lese om all kritikk mot de og deres familie ene og alene fordi de valgte en løsning som ville vekke reaksjoner. Vil ikke det fremskape diverse reaksjoner hos disse barna ene og alene fordi de deltok i sin fars minnemarkering. De har egentlig ikke gjort noe galt, men så blir det galt likevel bare fordi en del mennesker verden rundt mener at de ikke burde vært der.

  Det snakkes mye om å skåne barna, og ja … Det skal man. Men man skal ikke skåne barna i den grad at de ikke får lov til å erfare at livet er mer enn bare glansdager og solskinn.

  Det er ikke nødvendigvis snakk om å være pr-kåt. Vi må nok også bla ta høyde for at det er kulturforskjeller ute og går.

  R.I.P MJ – Du var en helt fantastisk flott artist.

 12. martinbrathen 9. juli 2009 at 08:00 - Reply

  Jeg reagerte umiddelbart på å eksponere barna også, – som Michael selv skjermet så inderlig. Samtidig tror jeg det ville vært uhyre vanskelig å skjule deres identitet i særlig grad uten å samtidig fjerne all mulighet for en tilnærmet normal tilværelse i tiden fremover. Vi får håpe det ikke ender med fullstendig hysteri for disse barna og at de vil få muligheten til å forme sine egne liv i større grad enn faren deres.

 13. malinamalie 9. juli 2009 at 10:19 - Reply

  Jeg gråt, det som gikk mest inn på meg var da dattera sa de siste ordene. Og jeg har ikke hvert lei meg for hans død før da 🙁

 14. Helene 9. juli 2009 at 14:30 - Reply

  Hei.
  Du har en kjempe fin og inspirerende blogg, Trine.
  Jeg er også av de som har vokst opp med MJ uten å være en kjempe fan selv. Men du verden som jeg har sørget. Etter den minnestunden var jeg helt fra meg, snørr og tårer rant i bøtter og spann. MJ`s musikk på ipod og hver gang Man in the mirror kommer – ja, så er det frem med lommetørklet igjen:-)
  Jeg reagerte også på dette med barna. Men uansett hvordan man vrir og vender på det, så levde vel Michael Jackson i en verden hvor han aldri vant. Han gjorde aldri noe riktig uansett hvor god og snill han var. Det ble alltid kuttet, vrengt og spyttet ut ting i media som om han var en gal, gal mann. Stakkars:-(
  Men hva vet vel jeg, det er kanskje prisen en må betale for å være King of Pop. Og kanskje det er sånn for kjente ansikter i lille Norge også?:-)

  I allefall, R.I.P MJJ. Håper du har funnet sjelefred – kanskje for første gang i ditt altfor korte liv.

  Ha det riktig bra, Trine. Og fortsatt god ferie:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits