Det er rart hva en liten bygd som Stryn har produsert. Herfra kommer selvfølgelig fotballgutter, motegutter og jenter i tillegg til rosa surfe damer. Ricco Vero grunderen er fra Stryn og klærne lages og distribueres herfra, Moods of Norway kommer herfra og har en ufattelig morsom liten butikk i sentrum i tillegg til en kul nettside. Mariann fra Surferosa er fra disse fjelltrakter og i tillegg er det noen unge kreative damer som hekler og lager morsomme ting under merket Aloha Hemp. Jeg blir kreativ som bare det av å mingle i gatene her og det yrer av turister nå på sommeren.

IMG_1619 VIDEOEN I FORRIGE INNLEGG SKAL NÅ VÆRE I ORDEN. JEG MÅTTE REDIGERE HELE PÅ NYTT , LEGGE PÅ NY MUSIKK. DET GIKK SÅ FINT MEN TOK BARE LITT TID!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.