Overnatting på Flo

Hvis du noen gang skal ha med deg venner på en aktiv og anderledes ferie, så lei deg flotte rom på Flo. Idag har vi vært oppe på Flofjellet igjen, idag med alle sammen. Det var flott vær og utsikten upåklagelig som vanlig. Legger ut bilder senere for nå vil jeg skrive om overnattingsmulighetene om du vil ha en flott og aktiv ferie. På Flo har Isak Flo og Liv Emilsen bygget om et stabbur til overnattingssted og gjett om det var idyllisk. Jeg er forelsket og har allerede booket meg inn til neste gang vi skal hit. Selvfølgelig kan vi bo på hytten oppe på Flo men samtidig var det så koselig og fint i dette stabburet at jeg gleder meg allerede. Hvis dette er noe for deg er det bare å ringe Liv Emilsen på Flo +47 40413463 så booker hun deg! Da kan du sprette opp på mange fjelltopper og bare nyte natur  du ikke får oppleve andre steder. Jeg anbefaler det på det sterkeste…fiskemulighetene er og supre!

IMG_0402

IMG_0401

IMG_0400 IMG_0398
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:30:45+00:00 9. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |5 Comments

5 Kommentarer

 1. htrrrrrr 9. juli 2009 at 15:50 - Reply

  syns du ida wulff er en dårlig blogger? DU er dårligere!!!

 2. sandra 10. juli 2009 at 11:06 - Reply

  Jeg synes du skulle giftet deg med Jostein når og tatt etternavnet Flo.Trine Grung Flo.En kan med rette være stolt av navnet Flo ikke sant.Det er jo beryktet i hele verden.hehe.Jeg er forøvrig slekt med din mann laaangt uti sier min mor.Så jeg bruker å skryte litt av det da.Det er helt sant.Jeg tro det hadde blitt enklere for deg med Flonavnet også når det gjelder jobber.Trine Flo.(:

 3. sandra 11. juli 2009 at 09:24 - Reply

  Du er så dårlig på å gi tilbakemelding så det blir sjelden jeg skriver inn her og dessuten så er det valg snart og du hopper glatt unna dette,er det fordi du ikke vil røpe hvem du stemmer på og dermed få mer problemer med å komme tilbake til skjermen tro? Jeg undres over deg som er så frittalende og med sterke meninger ikke uttaler deg om politikk.

 4. Hilde 16. juli 2009 at 11:59 - Reply

  For en nydelig hytte!

 5. Svein Åge Nygård 13. juli 2010 at 15:59 - Reply

  Hei

  Har i helgea 9-11. juli 2010, hatt gleden av å besøke Isak og Liv på Øvre Flo med overnatting, og Liv’s herlige hjortemiddag.
  Liv, hennes onkel Knut Sundby, og undertegnede hadde lørdag ettermiddag en flott tur i Flofjellet til setra.
  Øvre Flo med fantastisk utsikt og omgivelser er en perle.
  Jeg vil anbefale å besøke dette stedet.

  Takk for et herlig opphold.

  Hilsen
  Svein Åge Nygård
  Fra flatbygda i Nannestad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits