trinegrung.no=moteblogg

Jeg er ikke så veldig opptatt av moter men følger nå litt med i tiden. En ting som jeg har registrert er en it-ting (tror jeg) er farga solbriller og endelig fant jeg noen som passet trynet litt. Solbriller er noe jeg ikke bruker mye penger på lenger, ihvertfall ikke de til opp mot 2000 kroner som enkelte sprøinger gjør. En blir ikke lykkeligere, ser ikke bedre ut og blir garantert mye fattigere av å sløse vekk penger på det. Jeg har gjort mine shoppingstunts oppigjennom tidene, det er ikke det, men den tiden er forbi en gang for alle. Jeg ler meg nå i hel av de som bruker mye penger på merketing…idioti. Men treningsutstyr kan jeg sløse litt på, det skal sies. Ønsker meg nye fjellsko og ny anorakk til fjellet. Av ulltøy sverger jeg til Devold…elsker det og jeg har prøvd alt. Nei, jeg er ikke sponsa av de, noe som kan fikse det? hehe IMG_1804 IMG_1799 Nettopp kommet hjem fra en liten runde med herlige nabokjerringer her på hytten. Vi er en fin treklæver som holder mye sammen her opp og to av de du ser er på besøk. De er noen sprekinger og imorgen blir ny topptur. Jeg var egentlig skikkelig lat i dag og hadde bare lyst å ligge på sofaen og proppe tryne full, men heldigvis kom de og dro meg med! I like…bedre med en time på skauen enn to på sofaen. Nå kan jeg ligge i sofakroken min resten av kvelden med litt bedre samvittighet!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:30:15+00:00 11. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |9 Comments

9 Kommentarer

 1. watchmoose 11. juli 2009 at 19:30 - Reply

  Du Trine. Det du gjør gir meg inspirasjon.
  Og det er greit når det er så flott!!

 2. Kjempefine briller Trine, de kledde du. Ble liksom sånn hipp-mor.

 3. Eli 12. juli 2009 at 17:04 - Reply

  Kule briller da 🙂
  Jeg bruker heller ikke mye på solbriller, men spenner av litt når det gjelder joggesko og den slags.
  Jeg bok ikke så langt unna vareutsalget til Devold så kjøper selvsagt alt ulltøy der. Absolutt det beste.
  Vil du ha en reklameavtale med dem så får du bare ringe?
  De holder til i Langevåg, Sula Kommune, sunnmøre

  😀

 4. ice 12. juli 2009 at 17:23 - Reply

  OMG! Den var heller freidig. De solbrillene er GYSELIGE!

 5. Ingunn 12. juli 2009 at 18:25 - Reply

  Så sprek du er Trine. Fjellbloggingen din motiverer meg. Kjenner meg litt igjen i deg også. Ligge på en strand er fort kjedelig. Jeg føler meg som en gris på grillen som snurrer rundt og rundt og skravler (de andre ligger rolig og snakker ikke).

  Når det gjelder merkeklær er jeg enten eller. Topp til 69,- kroner eller 2.000,- (briller likedan). Men fremover håper jeg å shoppe mindre og mindre.

  Du inspirerer meg i alle fall.

  Ingunn 🙂

 6. Bella<3 12. juli 2009 at 19:10 - Reply

  Så matchymatch 😀 Digga dem!

 7. Inger 17. juli 2009 at 06:30 - Reply

  Synes du kledde brillene jeg:))
  Har sendt kopi av innlegg til Devold jeg, så får du vente og se hva som skjer….;)

 8. Jan 5. mai 2011 at 14:05 - Reply

  Synsam Brillebutikkene har briller, linser og solbriller for barn & voksne!

  Synsam butikkene er preget av et stort utvalg av brilleinnfatninger, brilleglass, kontaktlinser og solbriller. Man vil finne alt innen synshjelpemidler, gode garantiordninger og ikke minst også en sterk faglig kompetanse. Synsam skal være den ledende aktøren innen utvalg av design- og merkevarer for optiker markedet.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits