Er jeg en snobb nå?

Det er noen uker siden nå,  jeg var på en ernæringskonferanse og det var så mange som lurte på addressen til bloggen min, mailen min og mobilnummeret mitt. Jeg skrev maaange lapper for hånd til alle som ville besøke bloggen. I ettertid klaget jeg litt til en venninne. Ikke klaget i ordets rette forstand,  sa vel at jeg var glad for at mange ville ha addressen (selvom det er bare å søke på Trine Grung) til bloggen men kjipt å stå å skrive det for hånd. Da kommer gullkornet for Kirsti: «du får gjøre som mæ, få dæ visitkort!» Hvorfor ikke, tenkte jeg og satte meg på nettet og laget et i samme stil som bloggen. Hva syntes du? Er jeg snobb nå? Er det blodharry med visitkort? Jeg er skikkelig i tvil om jeg kommer til å dele det ut til folk utover ungene som ble kjempestolte av mamma som hadde jobbkort 😉

IMG_1868

Akkurat nå er hele slekten min omtrent på besøk her på hytten og jeg har spist hele kakefatet. Jo, jeg ønsker å være evig sunn, men når det står foran meg så er det ikke alltid like lett å si nei takk. Men med fjelltopptur imorgen så trener en jo vekk kaloriene, men driten ligger jo likevel i tarmsystemet…det er det som sliter mest. HATER følelsen av oppblåst mage!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-13T18:37:08+00:00 13. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |23 Comments

23 Kommentarer

 1. Tor-Arne 13. juli 2009 at 18:43 - Reply

  Syns det er kjempesmart med visittkort, skal lage ved neste lønning. Meeeen et lite designpirk.

  Kanskje noe annet enn comic sans? X)

 2. amazed 13. juli 2009 at 19:04 - Reply

  ja ENIG! comic sans er NO,NO,NO!! hehe..

 3. amazed 13. juli 2009 at 19:05 - Reply

  …. men, jeg er også designer.. så er bare veldig pirkete;) men smart med visittkort!

 4. Trine Grung 13. juli 2009 at 20:01 - Reply

  Jeg syntes comic er så fin! Liker best rundere bokstaver og ikke kantete…er jeg helt ute da?

 5. watchmoose 13. juli 2009 at 20:42 - Reply

  hehe…ja, du Trine G.

  Nå også med oppblåst mage?

 6. molly 13. juli 2009 at 22:04 - Reply

  Bruk vistaprint.no! Jeg har brukt de masse.

 7. Lisbeth 13. juli 2009 at 22:31 - Reply

  Men hvis du har prøvd å skjule adressen og tlf.nummeret, har du dessverre gjort en dårlig jobb… Det var veldig lett å se… 🙂 Sånn bare for å si fra…

 8. Monica:) 14. juli 2009 at 01:40 - Reply

  hahaha..Bra forsøk med å sensurere nummer og adresse!! Bra jobba!!!;) call you in the morning<3

 9. Heidi 14. juli 2009 at 05:52 - Reply

  Hei Trine!
  Hendig med visittkort…..

  Å føler jeg er så lik som deg….jeg tok med meg sykkelen til hytta til mamma og pappa men jeg også spiste opp hele kakefatet…og masse godteri…jeg angrer nå og blir sur på meg selv….men så tenker jeg får vær flink til høsten da mørket kommer det er jo det som er viktigst at man er flink mesteparten av året hehe…..
  Men du trener jo så mye da….det er ikke jeg like flink…Hendig med vissittkort da…en liten tur hjemom vaske klær og rydde litt så drar jeg igjen fredag til svigers….Kos deg videre på ferie!!!!!!!

 10. 14. juli 2009 at 05:58 - Reply

  Dette var bare harry.

 11. Mari 14. juli 2009 at 06:42 - Reply

  Jeg bruker comic sans på min blogg.. Hjeeeelp, er det helt feil – eller er det bare på visittkort det er heelt håpløst?;)
  Trine, morsomt å lese bloggen din! Begynte for et par uker siden. I en alder av 36 år har jeg endelig fått øynene opp for blogging! Ser at du har viet Michael Jackson noen linjer også. Var BLODFAN i hele oppveksten jeg så jeg må bekjenne at jeg har felt noen tårer..
  Stå på!! 🙂

 12. mykstart 14. juli 2009 at 07:21 - Reply

  Hallo? Snobete med visittkort? Det har jeg aldri tenkt på. Det er mer en dyd av nødvendighet når man driver for seg selv. Så nå vet du det. 🙂 Del ut når du er på steder der det blir etterspurt.

 13. Fata 14. juli 2009 at 08:21 - Reply

  Død over comic sans

 14. Lene 14. juli 2009 at 08:26 - Reply

  Du skal ha MooCards, du 😉

  http://uk.moo.com/en/products/minicards.php

  Kuulere blir det ikke!

  – Lene –

 15. nikken 14. juli 2009 at 08:34 - Reply

  Syntes visittkort
  er mer harry en snobb.

  Alikevel er det ganske greit!

 16. Ingunn 14. juli 2009 at 09:26 - Reply

  Helt ok med visittkort for å merkevarebygge deg selv (nødvendig når man driver for seg selv), men design de så det ser flott ut. Veldig viktig det.

  Lykke til.

  Ingunn

 17. Sandra 14. juli 2009 at 10:10 - Reply

  Har selv visittkort og laget via http://www.vistaprint.no. Super fornøyd og har hatt mye nytte av de. Enkelt og greit og viser seriøsitet ved at du er forberedt i forhold til det du driver med.

  I den situasjonen du var i nå ville det vært smart å hatt sånne kort å dele ut. Jeg trodde helt ærlig du allerede hadde visittkort jeg Trine..

  I forhold til det du viser i bildet ville jeg kanskje jobbet med design og vært bevisst på info du legger til kortet. Stor fokus på bloggadressen din og deretter e-postadresse og tlf nr. Men det overflødige er adresse og sånn info da det ikke har noe relasjon til det du driver med nå.

 18. Sandra 14. juli 2009 at 10:25 - Reply

  Mener ikke som kritikk Trine, men du bør kanskje se på bakgrunnen i det bildet du har brukt på det kortet du har avbildet over her? Ubevisst trekkes fokus mot bakgrunnen på bildet. Gardiner og sofa og andre ting vil oppleves som støy i forhold til selve motivet ved bruk av bildet. Drar ned det profesjonelle rundt det. Du var fin på bildet men kanskje du har bilde med helt nøytral bakgrunn? Mye å tenke på så det ikke blir et halvharry «hjemmesnikra» kort. Da ser det bare «wannabe» ut. Lykke til da!!

 19. Sandra 14. juli 2009 at 10:33 - Reply

  Jenter da! MÅ dere være så negative?? Trine står på gulesider.no og der står både adresse og tlfnr. Så tror ikke hun hadde et mislykket forsøk på å sensurere tlf og adresse her nå. Det var vel mer for å vise hvordan hun såg for seg hva info hun vil ha på kortet.

  Så om du Monica vil ringe «in the morning» så kunne du gjerne ringt for lenge siden..

  Ha en fin dag!

 20. Tor-Arne 14. juli 2009 at 16:44 - Reply

  Haha, ja. Comic Sans er ut X)

 21. forvirrahalvnerd 14. juli 2009 at 22:13 - Reply
 22. loppfia 16. juli 2009 at 12:57 - Reply

  Enig med mange over – Comic Sans er en forferdelig skrifttype.

 23. Bente Meland 17. juli 2009 at 12:25 - Reply

  Kjære Trinemor.

  Det er ingenting snobbete og ha visitt kort.
  Dessuten er du ikke typen til og bli en snobb. Du har beina godt plantet på jorden uansett 🙂

  Ha en fortsatt fin ferie m familien.

  Klem bente 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits