Fjesboka gange 2

Jeg har det morsomt på facebook men lenge var min konto deaktivert. Plutselig en morgen skulle jeg logge meg inn og jeg oppdaget fort at noe var alvorlig feil! Jeg kom ikke inn og fikk beskjed om » you have min deactivated by Facebook». Jeg bannet høyt og ble skikkelig frustrert siden jeg hadde 4000 «venner» hvor mange av de var viktige kontakter innen media.  Jeg sendte mail på mail, skrev, ba , svettet og gråt nesten (alt her er selvfølgelig veldig overdrevet hmhm) for at de skulle åpne kontoen min igjen. Ingenting skjedde. Jeg bestemte meg da for å åpne en ny konto og begynte jobben sakte men sikkert for å bygge opp nettverket igjen.

En måned etter at kontoen ble deaktivert fikk jeg mail fra facebook, «we might open your account again». Hva er det for en fristemail å sende? «We might?» Jeg dreit i de og forsatte med min nye konto. Jeg hadde akkurat, etter nok en måned, falt til ro med denne nye, da nok en mail kom fra Facebook: «we have opened your account again».  Hiha, jeg er i gang igjen tenkte jeg. Aner ikke med hva men noe ihverfall…så nå har jeg to kontoer som jeg oppdaterer, men aner ikke hvilken som er favoritten? Men morsomt var det igår å se dette bildet i fronten, JEG KUNNE BLI VENN MED MEG SELV!

Bilde 2
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-13T05:06:07+00:00 13. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Tom Øverland 13. juli 2009 at 05:32 - Reply

  Hei Trine.
  Ikke dårlig å bli venn med seg selv, men du slår ikke Øystein Sunde, han er nemlig sin egen bestefar…

  Ha ein strålande dag.

 2. MissPop 13. juli 2009 at 05:34 - Reply

  Fikk du noen begrunnelse på hvorfor du ble kastet ut? Mange som blir det nå om dagen… 🙁

 3. Ove Mellingen 13. juli 2009 at 06:55 - Reply

  God morgen, Trine.

  Har fulgt twitringen din fra fjelltur etc på nordvestlandet. Synes du er morsom, allsidig og tøff i bloggingen din. Så takk for – at du inviterte med.

 4. watchmoose 13. juli 2009 at 07:10 - Reply

  Ja, den fjeseruta Trine!

  Ellers har du det toppers på toppene ser jeg?

  God ferie videre! :)))

 5. Anne Mette 13. juli 2009 at 21:06 - Reply

  Hehe – helt klart en ny måte å få flere venner på!

  Ser ellers ut som du har det toppers på ferie! Enjoy! 🙂

 6. Hilde Margrete 14. juli 2009 at 06:17 - Reply

  Skjønte ingenting jeg, da jeg så at du var plutselig borte. Du har vært og er en inspirasjon for meg Trine. Merket at jeg mistet motivasjon mens du var borte. En dag søkte jeg deg opp, og vips så var du tilbake m den nye profilen. Jepp! Nå er det to av det på vennelista mi.. Tvillingsjelene..hehe.. Inntil du selv finner ut av hvem av profilene du vil beholde, er det to av deg på lista mi. Har du forresten sjekket ut dette med syremat, da du var på ernæringskurset?? Bare lurte. Hørt så mye om det, men usikker på hvordan utføre dette.

  Ha en solfylt og god dag!

 7. Ingunn 14. juli 2009 at 09:21 - Reply

  Visittkort er litt ut i Norge, men ikke flyere. Og det er jo det dette er. Lag de og del ut du. Det er flott markedsføring/merkevarebygging.

  Hilsen en markedssjef

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits