Deilige dyr på forsiden av ELLE

Jeg er forelsket og jeg hadde aldri trodd at det skulle bli i en katt. Jeg er ikke så glad i disse små uberegnelige krekene men idag møtte jeg en så liten yndig sak at jeg smeltet fullstendig. Jeg vurderte lenge å smugle den med i vesken men jeg tror at eieren hadde reagert kraftig siden jeg ikke var alene om å kjenne varmen bre seg i hjertet ved syntes av dette lille nøstet.

IMG_1771

Når jeg ser katter tenker jeg alltid på min kattekjære venninne Synnøve. Hun blomstrer splitter pine naken på forsiden av Elle denne måneden  og jeg skulle ønske jeg kunne si bildet hadde vært gjennom photoshop hundre ganger. Men neida…hun ser faktisk så flott ut og jeg kjenner jeg blir grønn av misunnelse. Jeg overbeviser meg selv om at det er siden hun ikke har født barn enda, kun for å føle meg litt bedre. Har du noen andre triks? Nei Synnøve kjære, du skal bmlomstre videre og ikke minst smitte hele verden med din herlige latter. Du er unik og bare god. En herlig humor og jeg gleder meg til mer skravling snart!

Skarbø
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-15T17:00:30+00:00 15. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Aina 15. juli 2009 at 17:04 - Reply

  noohhmiiin så søøt pus <3 elsker dem! har en vi leker med om dagen på hytta. er så koselig så =)

 2. Stein Roar 15. juli 2009 at 17:22 - Reply

  Kunne ikke unngå å se den forsiden nei…men jeg tenkte photoshop…hvis ikke så må jeg bare si wow wow wow

 3. Sommertid 15. juli 2009 at 17:38 - Reply

  Slike nøster av noen katter er herlige…men akk..de vokser seg fort store/voksne…og da mister de litt …bare litt av sin sjarm.

  Ha en forts fin onsdag…

 4. Geir 15. juli 2009 at 17:52 - Reply

  Ja slike kjendisjenter liker å vise rumpa si for folket, blir vel onaniobjekt av slikt-..–

 5. Solstråle69 15. juli 2009 at 17:58 - Reply

  Det er her jeg ikke skjønner deg helt, Trine.. Mulig jeg tar feil, men jeg er ganske sikker på (utifra tidligere innlegg) at hvis det feks var Linni som hadde vært naken på forsiden, hadde du vært rimelig negativ?…

 6. Fru Jacobsen 15. juli 2009 at 18:12 - Reply

  Så nydelig katt. Har selv en liten kattepus, og de er bare så skjønne:)

 7. Caprino 15. juli 2009 at 18:23 - Reply

  Slenger meg på Solstråle69 og lurer på hva du hadde syntes om Linni på forsiden….For all del; en vakker kropp er kunst – men blir det mer ok hvis man liker vedkommende godt? Hm.. interessant tema..

 8. Bodil. 15. juli 2009 at 20:58 - Reply

  Så skjønn pus, jeg elsker katter, de er noen herlige dyr !
  Så forsiden med Synnøve, vakker dame !

 9. Giske 16. juli 2009 at 07:05 - Reply

  Jeg elsker katter, har to nydelige veldig forskjellige pluss en stakkars omstreifer som får mat hver dag,og ligger inne når han synest været tilsier det!! og fjernadoptert et par fra dyrebeskyttelsen.

  Katten er det eneste vesen som vitterlig nynner over livet; den spinner; den maler!

  En voksen katt har utviklet sin personlighet. Kattenes personlighet er like forskjellig som våre personligheter; noen er superkosete – andre er mer glad i å ligge inntil deg på sofaen, noen er kjempelekne – mens andre er livsnytere på sofaen, noen er pratesyke og prater masse til deg – mens andre mjauer sjeldent, noen er ivrige jegere – mens andre synes det er unødvendig og bruker kalorier på det, noen er supersosiale og liker alle mennesker – mens andre trives best med dem de vet er snille 🙂 Hver eneste katt har sin spesielle personlighet – og som voksen blir den synlig.

 10. No wonder woman 17. juli 2009 at 18:38 - Reply

  Ny blogg og nye takter? Skal det nå være kosemose og ikke noe ris til kjendisene? Kan fort bli kjedelig det?

 11. Niklas 20. juli 2009 at 11:38 - Reply

  Synnøve er en av norges flotteste. Hadde vært moro å møtt henne på en kafé 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits