Pølser for svin

Dagen idag har vært av det avslappende slaget men noen aktiviteter har det blitt. Naboene her på hytten har akkurat entret stuen etter grilling ute i selvlaget grue, og nå skal de knuses i kort. Jeg visualiserer dagen litt idag jeg!

IMG_1903

IMG_1933

IMG_1936

IMG_1928

Jeg gjorde et smart trekk før grillingen…tok meg en smoothie med grønnsakspulveret mitt fra goplatinum sånn at jeg ikke var så sulten. Alltid lurt å være føre var selvom jeg har spist og kost meg nok i ferien likevel.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-17T18:49:21+00:00 17. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Miriel 17. juli 2009 at 18:54 - Reply

  De trampolinene der så ut som mekka for sønnen min. Han eeelsker å hoppe. Men i en alder av snart 3 år så får han pent stå å se på slike store vidundere i noen år til!

  Ser ut som om du storkoser deg! Ha en flott ferie videre 🙂

 2. Kathrine 17. juli 2009 at 22:02 - Reply

  oi… ble helt svimmel bare av å se det trampolinebildet jeg da 😉
  grillings er alltid en hit !

  😉

 3. Hei på deg:)
  hvordan går det? finner ikke videon fra bloggfesten jeg.

  hvorfor bytta du fra blogg.no ?
  hugs nikky!:)

 4. Terese 18. juli 2009 at 07:02 - Reply

  Nok ett tegn på at alle over 30 ser ned på oss under 20. Eg forstår ka du skriver, Trine og det at du «kjenner» Tone har ingenting med det her å gjere etter som eg ser? Og eg kan ikkje huskje eg har sagt at du har skreve vondt om Tone? Det eg meina er at du ikkje burde meine at Tone ikkje kan forvente anna enn å bli forfulgt av fotografa. Det er en ting å bli fotografert frivillig og en anna å bli snik fotografert. Det her er Norge! Ikkje Hollywood.

  Men for all del.. Norge er ett fritt land og alle har forskjellige meininga.

 5. Iris Taklo 18. juli 2009 at 13:50 - Reply

  Hei Trine 🙂

  Jeg lurer på om du kan hjelpe meg med noe.
  Jeg er ei jente på 1,54 meter og 48 kg. Det jeg trenger hjelp med er å få et skikkelig matprogram hvor jeg får i meg det jeg trenger av vitaminer osv. Også må jeg ha det sånn i veldig små porsjoner flere ganger om dagen, siden jeg er veldig flink til å spise alt for mye på en gang 2-3 ganger om dagen. Og det er jo ikke bra. Jeg hadde blitt suuuperglad om du kunne hjulpet meg med dette. Jeg trenger mer sunnhet og energi i hverdagen for å orke å gjennomføre ting. Også kan du sette inn hva som helst mat du vil, for jeg er absolutt ikke kresen 🙂 Det betyr veldig mye for meg om du hjelper meg, for jeg begynner å bli lat og ufokusert når det kommer til nesten alt. Og jeg veit at du er rette typen til å hjelpe for du kan jo masse om mat, kosthold og trening =)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits