Sur som morgenfugl

Ut på tur aldri sur hetes det-men tidvis kan jeg motbevise det ettertrykkelig! Jeg liker å stå tidlig oppe om morgenen og du kan vel trygt si at jeg er et A menneske. Jeg er alltid først opp i hverdagen, helgene og like så i ferien. Akkurat i disse ferietider er ikke tidlig like tidlig som ellers, men senere enn 0800 er ikke noe særlig. Idag våknet jeg klokken 0910 og det er SENT for å være meg. Derav startet morgenen ikke helt som den pleier. Jeg har vært sur/gretten/avvisende siden frokost og når tur ble nevnt var jeg ikke av den mest positive sorten. Jeg smørte motvillig niste , dro på meg ullundertøy, lengtet litt hjem, pakket sekken og tok med meg kamera. Svarthammeren skulle til pers og alle seks la ut på tur.

En ting kan jeg konkludere med etter at 4 timer har gått, jeg sitter vel nede igjen og blogger, og det er at en tur hjelper alltid. Formen kommer sigende, hovne sukkerholdige øyne er bedre og kvelden er enda ung. Det er litt vel mye møkk som sklir ned halsen om dagen og jeg har bestemt meg for at mandag er det SUNN ferie som er mottoet. Jeg liker mine vante vaner hjemme, selvom ferie skal skille seg fra resten av året så er jeg lykkeligere i hverdagen…men på en annen måte kanskje?! Hva kan gjøre en mer lykkelig enn en herlig tur i fjellheimen?

IMG_1950

IMG_1968

IMG_1949
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:19:12+00:00 18. juli, 2009|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Ingunn 18. juli 2009 at 15:32 - Reply

  Veldig fin innstilling Trine. Skulle ønske jeg var A-menneske. Jeg er pigg på kvelden/natta og utrolig treig om morran. Når jeg kommer meg ut på tur, er andre på vei hjem. 🙂

  Takk for inspirasjon! I morgen skal jeg opp tidlig.

 2. Tom 18. juli 2009 at 15:43 - Reply

  Hei Trine.
  Fint å se at du er på tur men det går vel an å gre håret før du steger avsted?? :-))

 3. siwmarit 18. juli 2009 at 18:14 - Reply

  Båååring.. Synes heller du skal synse noe 🙂 jfr Tone Damli/Elin Tvedt..

 4. Heidi 18. juli 2009 at 18:56 - Reply

  Heia Trine!

  fortsatt god sommer….sammeh er jeg reagerer heltl ikt med deg….stappa i meg en hel uke….er så drittlei sukker og tung i kroppen og magevondt…sur og gretten…hehe…men det går over bare jeg fikk trilla meg en tur med tvillinga….Nå vil jeg også ha en sunn ferieuke he he…..

 5. mina 19. juli 2009 at 11:06 - Reply

  Hei Trine,
  Gleder meg til å lese mer fra deg om naturlig og sunt mat. Hvordan går det med boka di? Når kommer den ut?:)
  mange hilsen
  mina

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits