Jeg sjalu?

Det er rart når jeg mener litt om våre kjendiser-da plukker plutselig mediene ord fra bloggen min og bruker det som om jeg har pratet med de. Jeg mente litt om vår popprinsesse for noen dager siden og vips så skriver de at jeg «tar» henne. Det var flere nettsider som hev seg på og lesertallene mine triplet seg den ene dagen. Det er noen unge solariumsbrune bloggere som tror at jeg skriver mine innlegg kun for å få pr og klatre på listene, men det skrev jeg nå litt om igår. Hva i helvete skal en på disse listene å gjøre da? Å man blir så lykkelig da-stemmer det 😉

Jeg har googlesøk på navnet mitt sånn at jeg skal holde følge med hva som skrives om meg og bloggen min. Det finnes så mange nettsider som skriver all slags tull om meg at det er rett og slett den beste form for underholdning å benke seg foran skjermen når Trine-søkene dukker opp. Spesielt på blogg.no er det mange som skriver mye rart…det aller morsomte er kommentarene som enkelte avis-sider opererer med-da får folk fritt spillerom til å legge igjen noen «velmenende» ord. Det er mange rare, lite opplyste mennesker der ute, no offence.

Ta denne artikkelen her i Drammens Tidende. «Trine Grung reagerer på Tone DÅ utspill mot Se&Hør» Jeg MÅ bare kopiere noen av kommentarene, for de er jo hysterisk morsomme. Jeg håper virkelig ikke at folk tar seg nær av denne form for drittslenging hvis det skulle ramme deg. Det er jo de som skriver som har et stort problem mener nå jeg, når de synker så lavt som dette.

 • herregud, Grung lyser jo av sjalusi. Tenker hun aller helst ønsker å ha et snev av Tones utseende og sjarm.
  Smålig spør du meg!
 • Det er vel ikke alle som er så «tjukk i huden», selv om de har like spisse albuer, som du Trine!
  Prøv å ha litt medfortåelse….selv om det ikke er så lett for ei som ikke besitter slikt noe, Trine.
 • Bare jeg slipper å lese om Trine jeg så.
  Må jo være sjalu, tror nok ikke du hadde likt å bli tatt blide av i alle sammenheng eller.
 • Ha, ha… Trine Grung syntes tydeligvis det var lenge siden noen har tatt bilde av og skrevet om HENNE.
 • Hvem er denne Trine Grung? Er det hun som hadde det utrolig irriterende P3 progammet for snart 20 år siden?
  Virker som hun er sjalu på andre kjendiser, selv er hun ikke B-kjendis engang…….må vel ned på på nivå t-kjendis selv….
 • og tipser media om hva hun skriver sånn at noen kan se litt på henne også eller?? Slutt og heng ut andre for å komme i avisa sjøl, du er ferdig i mediaverden. tenk på barna dine.

Tenk på barna dine står det i den siste kommentaren her…merkelige folk som ikke forstår noen ting?! Hva i mine uttalelser gjør meg sjalu og hva er det å være sjalu på? Litt tv/se&Hør/rød løper tid? Been there, done that, wasn’t happy! Jeg ville bare skrive et innlegg der jeg sier det en gang for alle: INGEN MÅ BRY SEG OM SLIKE LAVMÅLTE KOMMENTARER!! Ikke på bloggen sin eller hvis det kommenteres om deg på nettet andre steder. Dette er folk som har null kjennskap til meg som person og ei heller leser de bloggen min for å få med seg ALT det andre jeg skriver om. At pressen velger å bruke mine meninger i diverse saker som jeg blogger om får stå for deres regning. Jeg kommer ALDRI til å slutte å skrive det jeg mener her på MIN blogg. As in never!

IMG_0553-1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-21T06:04:10+00:00 21. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |35 Comments

35 Kommentarer

 1. Geir 21. juli 2009 at 06:17 - Reply

  Har aldri forstått de som mener en er sjalu fordi en sier noe om medier, samfunnsutvikling og kjendiser. Har aldri oppfattet deg Trine som sjalu, tragisk at en her i landet ikke skal kunne ha meninger om andre, uten å beskyldes for å være sjalu da.

  Stå på å si hva du mener Trine, det vil du tjene på i det lange løp.

 2. Heidi 21. juli 2009 at 07:14 - Reply

  Stå på girl….hehe…jeg er som deg sier hva jeg mener…

 3. Mammaguiden 21. juli 2009 at 07:48 - Reply

  You go, girl!! 😉 *knis*

 4. @nne-mor 21. juli 2009 at 08:21 - Reply

  Vel Trine, vi bor ennå på Bjerget og her er det tydeligvis ingen som skal mene noe eller ytre det. Vel, bortsett fra de som skal mene noe om de som mener noe…….get it?? Er det ikke rart at du ikke skal få skrive det du ønsker, dine meninger osv mens andre skal få skrive om deg og mene noe om dine meninger?? Er ikke bestandig enig i dine utsagn og meninger, men det er jo ok!!! Vi bor da for svarte i et fritt land!!
  DET er nå min mening!!!!
  Ha en fin dag!

 5. Solstråle69 21. juli 2009 at 08:25 - Reply

  Du sier det jo selv; «Det er jo de som skriver som har et stort problem mener nå jeg, når de synker så lavt som dette.»

  Mulig du ikke ser det selv, men dine innlegg kan også oppleves sånn, skjønner du.

  Vi som lesere må jo forholde oss til det du skriver – for som du selv sier, vi kan ikke lese dine tanker, vi «kjenner» deg ikke.

  Når du velger den stilen du gjør, må jo du også nesten regne med reaksjoner – på både godt og vondt. Akkurat som du mener at «popprinsessen» må tåle å bli fotografert. 🙂

 6. Lisbeth 21. juli 2009 at 08:25 - Reply

  Enig med deg: Skriv det du tenker på. Du bestemmer naturligvis over bloggen din.

  Men det er naturlig med ulike meninger og synspunkt, så folk kommer ikke til å slutte og kommentere. Og det skal de vel ikke heller?? Reaksjoner kommer, både på det ene og det andre og både fra deg og fra lesere.

  Jeg er nok en av dem som har vært uenig med en del av det du har skrevet, men håper fremdeles jeg er velkommen til å lese og kommentere. Er jo litt moro med debatt… eller? 😉

 7. Lisbeth 21. juli 2009 at 08:29 - Reply

  En ting til – en liten tanke jeg fikk. Hva tror du «Trine Grung» hadde skrevet om «Trine Grung» i bloggen sin (hvis du tenker at du hadde observert deg selv fra utsiden??) Det hadde vært et spennende innlegg, det!

  🙂 Hehe

 8. Geir 21. juli 2009 at 08:59 - Reply

  Jeg skriver selv på blogger om pr kåte kjendiser og synes jeg for det så kan jeg kalle f eks Linni for ei simpel kvinne som bygger seg opp på å vise pupper og lår. Med andre ord jeg mener alle som står frem med navn og bilde bør tåle å få sitt pass påskrevet.

  Hvorfor? Jo fordi det er med på å levere verdier til samfunnet gjennom sin måte å promotere seg på, og da mener jeg kvinner av typen glamourmodeller kun tilbyr overfladiske og verdiløse verdier….

  Har aldri tatt hensyn til hva andre måtte mene om mine nett skriverier….

 9. @nne-mor 21. juli 2009 at 09:02 - Reply

  Skrev et lite innlegg på min blogg om deg jeg 😉

 10. Lene 21. juli 2009 at 09:16 - Reply

  Word! 🙂

 11. ca.strømsnes 21. juli 2009 at 09:17 - Reply

  hehe! Når man langer ut mot andre så nytter det ikke å være hårsår selv, vet du

 12. husmorpjatt 21. juli 2009 at 10:59 - Reply

  Stå på !

  Man må da få lov til å værra seg sjæl…
  og som du har sagt tidligere…du skriver om det som opptar deg, intresserer deg…so what at andre har sine meninger og intresser. Man får se gjennom fingrene en del..og ikke være hårsår…Og det at andre ikke får med seg ting..og gjør masse utav ingenting, kan jo ikke du noe for.
  Men…du må regne med at vi, da mener jeg lesere av bloggen din…og andre ..har sine meninger om div ting vi også..og vi kommer til å kommentere..enighet og uenighet..

  Ønsker alle en fin dag videre 🙂

 13. gry haukland 21. juli 2009 at 11:07 - Reply

  Dette er ofte problemet hvis du ( som Trine) drister deg til å kritisere andre kvinner (som tilfeldigvis også er pene), så blir man oppfattet som sjalu! Dette skjer skjelden når det gjelder menn, og det er en underliggende fordomsfull oppfatning av kvinners måte å forholde seg til hverandre på! Dessverre!

 14. Hege 21. juli 2009 at 11:48 - Reply

  Det meste av det du skriver finner jeg veldig interessant og fint.
  Men når du skal være ‘mediaobservatør’ blir det hele latterlig. Du hevder at du har like stor rett som alle andre til å komme med egne meninger, og at de som tar igjen mot deg som person er latterlige.
  Men det er du som er latterlig i utgangspunktet. Det går igjen som en klisjè på bloggen din, at du ‘tar’ de jentene som stikker seg frem i media. Du har en ydmykende tone i det du skriver, og jeg skjønner godt de som hevder at du må være sjalu- at du ikke klarer å unne andre lykke- og at du syns det er greit med hets og ‘forfølgelse.’
  Jeg vet du irriteres og ler av de som mener at du i dette er et dårlig eksempel for andre- også dine barn. Jeg har skjønt at det ikke biter på deg, fordi du mener at du har like stor rett til å uttale seg.

  Du har rett til å uttale deg.

  Men det å bruke denne retten til å skrive nedlatende om andre, er tragisk. Om det er du eller noen av oss andre som utfører det.
  Det er bra at det kommer reaksjoner på det, og jeg skjønner at svarene er hissige. Du kan ikke holde på sånn, og samtidig bli respektert og hørt.

 15. Geir 21. juli 2009 at 11:52 - Reply

  Noen kvinner er flinke til å fronte seg selv på kunnskaper og indre egenskaper, mens andre fortjener kun forakt fordi de promoterer seg på kropp og sex. Så en får som fortjent og det er da bra.

 16. Anne 21. juli 2009 at 11:55 - Reply

  Det må være misunnelse de mener. Sjalusi har jo ikke noe med dette å gjøre.

 17. Gjertrud 21. juli 2009 at 12:37 - Reply

  Hehe, fått slike selv, men ikke akkurat av «den trusa». Men noen menn tror kanskje at det tenner. En ting er det om man har en profil ett sted som innbyder til sånt, men har man en ok og jordnær profil fatter jeg ikke hva som skjer i hodene til menn da dem sender slikt. Det er turn off. Men da det er sagt, MÅ det jo nesten være noen damer som biter på iom at de holder på, eller hva tror du?

 18. 21. juli 2009 at 14:28 - Reply

  Når du skriver ting som «lille venn» så er dette et håpløst makttriks så folk skal føle seg bedre med seg selv. «Lille venn» har du brukt flere ganger i tidligere innlegg.

 19. Ole 21. juli 2009 at 15:09 - Reply

  Jeg er helt enig med «hege» og «bø» over her – når du skal være «medieobservatør» så bommer du 100 % – hver jævla gang. Og så utrooolig tilfeldig at det alltid er de unge, pene og populære jentene det går utover? Og ja, du har en svært nedlatende og «herske-aktig» måte å omtale og svare andre på – det fremkommer svært tydelig at du ser ned på de og bruker dette for å heve deg selv. Utrolig usympatisk. Selvsagt har du rett til å ha dine egne meninger, men så lenge du er så usaklig og lite veltalende(vel-skrivende) så får du tåle røffe tilbakemeldinger.

 20. Oppgitt 21. juli 2009 at 15:44 - Reply

  Det er ikke noe galt med sleivspark, det kan igrunn være riktig så morsomt fra tid til annen. Men da må det være MORSOMT. Tilsynelatende umotivert drittslenging med et totalt fravær av humoristisk brodd kan knapt kategoriseres som noe annet enn hatsk eller et dårlig PR-stunt.

  Om tanken bak det hele er å skulle sørge for å gi bedre rollemodeller, er du i hvertfall litt på villspor.Det eneste du gjør er å for det første skape sympati til dem du egentlig vil «angripe» og for det andre setter det deg selv i et utrolig uflatterende lys. Dessuten er det nok flere enn meg som mener at en person som henger ut og slenger dritt om andre dårlig kamuflert som «humor» (som igjen, ikke er morsom) ikke er en spesielt god rollemodell.

  Og vær så snill å ikke dra inn sjalusi eller hersketeknikker eller «jeg har bein i nesa og kan uttale meg som jeg vil», eller whatnot. Det har ingen verdens ting med saken å gjøre. Det å rakke ned på andre uten snev av humor er bare teit. Og det at man opparbeider seg et navn som en som er kjent nærmest utelukkende for drittslenging, er vel heller ikke akkurat det du vil oppnå?

 21. 21. juli 2009 at 15:58 - Reply

  Jeg tenker egentlig mest på ungene jeg. Tenkt nå de blir store nok til å lese det moren har skrevet? Synes synd på de jeg. Og det er klart Trine har denne bloggen for å sørge for at hun ikke skal bli helt glemt. Det er jeg overbevist over at hun selv også innerst inne vet. Og hun sier det jo selv, når hun skriver saker som f.eks Tone DÅ saken så tripler lesertallene seg. Klart det er en motivasjon for Trine. Å si noe annet vil bare være tull. Hva sier du Trine?

 22. Sandra 21. juli 2009 at 19:04 - Reply

  Er enig med Ole i Trine sin bruk av ord og hersketeknikker – ikke bra i det hele tatt. Ser et mønster hos deg Trine i bruk av ord som viser hvor du setter deg selv på rangstigen i forhold til andre.. Synes det er interessant at du ikke skriver om mennesker på ditt eget nivå alders- og utseende-messig.

  Jeg erindrer at du i et tidligere intervju (nokså nært i tid etter Elin Tvedt-saken) sa at du skulle endre måten du skriver på.. at du skulle ta i bruk en ny sjanse for å vise du ikke var negativt ladet i måten du griper an saker på..

  Som selvutvalgt «medieobservator» er du unormalt personlig i måten du skriver på..

 23. Sandra 21. juli 2009 at 19:07 - Reply

  For all del – når først DET er sagt så vil jeg ta med at du er en frisk pust i bloggeverden og du takler tilbakemeldinger på en god måte! Jeg liker den virkningen du har på meg som person – jeg leser ALLE innlegga dine og alle tilbakemeldinger du får og takk for at du engasjerer meg!!!!(SMIL)

 24. Vivi 21. juli 2009 at 19:40 - Reply

  Ikke at du er sjalu på noen,,men det er nok mange som er sjalu på deg:P tøffe Dama:P

 25. karine 22. juli 2009 at 12:23 - Reply

  Jaja, så har de jentene i allefall noe og selge, om det er kropp, eller personlighet. Hadde jeg vært deg så hadde jeg også vært missunelig.

  Grow up Trine, slik nedrakking av andre personer er rett og slett barnslig. Som innlegget med Lene Nystrøm som du så lurt slettet.

  Det disse kommentarene du ler så av sier allesammen er egentlig ett godt tips. Det er de som er leserene dine, og de forteller deg at du oppfattes som lattelig, patetisk, smålig, barnslig, usikker og sjalu/missunlig.

  Jeg syns overhode ikke du er tøff, men feig som gjemmer deg bak frekke ord og nedlatende oppførsel.

  Prøv å være deg selv Trine, og vis at du har litt mer og komme med en det du viser her på bloggen. Jeg leser bloggen din, og som ett barn gjør du opprør når det blir for lite oppmerksomhet. Paradoksalt nok sier du at du ikke vil ha dette, og spør om det gjør deg lykkligere?? Ja jeg tror det gjør – deg – lykkligere, det er noe som heter all opperksomhet er god oppmerksomhet – om det er skryt eller skjenn.

  Ja tenk på barna dine, lærer du dem at slik oppførsel er greit? Blir ikke balansen mellom rett og galt litt skjev da? og hvilke verdier er det du fremstiller for dem. Grunnen til at så mange lar seg provosere av det du skriver er jo fordi det for så mange andre er uakseptabel oppførsel.

  Nå skjønner jeg at jeg får ei lekse om at jeg er en solariumsbrun 20 åring, som ikke skjønner noenting. (for ett dårlig argument fra deg) Men igjen så skjønner jeg jo mer enn deg.

 26. Lena MioMio 24. juli 2009 at 18:54 - Reply

  Du sier hva du mener. Du skriver det ned og offentligjør det så godt du kan.
  Det er ofte negative ting om kjendiser det du skriver. Synes ikke det er så snilt gjort akkurat, men det er ikke så mye å henge seg opp i. Uansett; er du sjalu på de du skriver om,Trine? I så fall er det forstått….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits