Å savne noe

Jeg kjeder meg…eller, det hørtes så fælt ut. Jeg savner fjellet og viddene mine. Jeg savner følelsen av å komme seg opp på en fjelltopp, sette seg ned med niste, bare nyte frisk luft og herlig utsikt. Jeg skulle bodd på vestlandet, i Stryn. Jeg elsker virkelig fjellene, og akkurat nå i sted satt jeg her og viste min mor bilder fra vår aktive sommerferie. Da kom lengselen krypende. Jeg må snart tilbake til åpne vidder og fjell. Det er ingenting som gir meg mer ro og glede. Spesielt når familien er med og ungene spretter med som små fjellgeiter. Nå er det ikke lenge før hverdagen virkelig starter med tidlige morgener, arbeidsdager og hektiske ettermiddager. Sommeren kunne godt var til september for min del, da skulle jeg vært enda lenger i Stryn.

Igår fikk jeg telefon fra Geir Hamnes som ville ha meg med på en jobb i Stavanger 6 august. Det gleder jeg meg veldig til, en tur til hjemtraktene mine. Jeg skal være konferansier på et sted…skriver mer til uken. Er du bloggleser og fra mine hjemtrakter hadde det vært hyggelig å hilse på. Skal skrive mer om eventen senere..nå venter det lammestek alla mamma og kos med familien. Jeg skal bare drømme litt til……

DSC00253

IMG_1759




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-23T14:32:00+00:00 23. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Wenche 23. juli 2009 at 15:09 - Reply

  Hei hei. Ta deg en tur i Tafjordfjella i september. Vi nabodamene hadde en flott tur dit i fjor:) Reindalssetra som base. Ha en fortsatt flott sommer:)

 2. Heidi 23. juli 2009 at 15:52 - Reply

  Hehe tror ikke det er bare deg som har det sånn. Det er nok mange av oss som helst skulle levd sånn vi har det i ferien 🙂

  Men er lov å drømme…gruer meg til hverdagen stepper inn selv….nyte de siste dagene…:-)

 3. Veronica S 23. juli 2009 at 16:08 - Reply

  Vestlandet er vakkert;) Vært i Stryn noen ganger før, og kunne godt tenkt meg å reise tilbake, er jo bare noen timers busstur unna Bergen;)

 4. Neglecta 23. juli 2009 at 16:51 - Reply

  Å reise hjem fra fjellet er alltid noe av det leieste jeg gjør. Lengselen etter stillheten og naturen sitter alltid som en sult i magen, men det er en god ting å lengte etter det i grunn. =o)

 5. undertegnede 23. juli 2009 at 18:35 - Reply

  Stryn er vakkert, det tar tid før man «setter» seg i hverdagen igjen når man er hjemme fra slike steder. Får vel nyte sommeren der man er i nuet, så lenge man har den 🙂

 6. Kjell 23. juli 2009 at 19:50 - Reply

  Hei Trine,

  er det slik at du tenner seksuelt både på menn og kvinner?

  Bare et ærlig spørsmål til en ærlig og vakker kvinne 😉

 7. anitasverden 23. juli 2009 at 21:34 - Reply

  Det er deilig med turer i fjellet. Jeg foretrekker nakne vidder fremfor store skoger. Går meg bare vill i skogen;o))
  Kos deg videre i sommer.

 8. anitasverden 23. juli 2009 at 21:41 - Reply

  Hvordan får jeg det sånn at kommentaren min er linket til bloggen min? Jeg er logget på, men får det ikke til….. Er det noen som kan svare meg?

  anitasverden.wordpress.com

 9. Lise 23. juli 2009 at 23:08 - Reply

  Hei Trine!

  Titter innom bloggen i seine nattetimer…. Ferierer i Fagre Stryn denne veka. HERLIG!! Godt å kome litt bort frå Oslogryta og nyte vestlandsidyll- med fjord, fjell og bre… og ikkje minst treffe slekt og venner. Ingen sommar uten en tur heim til Fagre Stryn, og denne flotte turistkommunen. 🙂
  Fortsatt God Sommar til deg og dine! 🙂

 10. Trine 24. juli 2009 at 01:09 - Reply

  Fjellet er herlig! Fjellufta og den vakre naturen.. Gleder meg faktisk til høsten og fjellet..

  Har du sluttet å blogge på blogg.no, Trine?

  Håper det går bra med deg..

 11. Amy 24. juli 2009 at 07:48 - Reply

  Hei Trine,
  Akkurat her kjenner jeg meg utrolig igjen, tross at jeg kan med henden på hjerte si at jeg er på ingen måte en ekte frilufts menneske- så har jeg veldig lyst å bli det!! Tenk å kombinere trim med den vakre Norsk natur!! Det er ingen tredmølle som kan målet opp!!! Har meldt oss i DNT og planlegger høstferie til Femundsmarka..gleder oss utrolig mye!!!
  Ha en flott helg vennen!! p.s. you’re lookin so good girlfriend…Ouch!!! :-))

 12. sandra vivi 24. juli 2009 at 09:06 - Reply

  Heheh my 15 minutes av fame, denne dagen skal nytes;P

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits