En person skal få gjennomgå!

Jeg er sint. Jeg er rasende. Jeg er fortvilet og ikke minst lei. På min gamle blogg på blogg.no ble det lagt inn en kommentar (den er ikke godkjent, så stopp å  let) som gjør meg rasende. Jeg kunne lagt ut kommentaren men med tanke på at «mange» journalister leser denne siden så gjør jeg ikke det. Men la oss si den inneholder mange usannheter og da blir jeg sint. Heldigvis hadde jeg lagt inn noen sperreord sånn at den ikke ble godkjent, det er jeg glad for.

Jeg blir bare så ufattelig lei av de som skriver direkte usannheter og ikke legger igjen noen mail eller lignende! Forbanna pyser som ikke kan stå for det de skriver. Nå snakker jeg ikke om negative kommentarer, folk som er uenige med meg eller slenger dritt som en annen fjortis. Jeg snakker om usannheter….da blir jeg skikkelig forbanna og er ikke enkel å ha med å gjøre. Jeg har sporet byen kommentaren kommer fra og på mandag bærer veien videre til noen jeg kjenner som finner ut hvem vedkommende er. Jeg kommer ikke til å gi meg…jeg skal til bunns i dette og har flere folk på saken. Hvorfor så sint tenker du, siden ingen kan lese kommentaren? Fordi det kan fort skrives andre steder. Så lenge det ikke er sant og av alvorlig art, så velger jeg å ta affære. Jeg har ikke tenkt på annet siden jeg leste kommentarer, derfor ikke noe særlig aktiv på nett de siste dagene. Beklager det…

Hva gjør en med dette sinnet? Jeg kan jo ikke la det gå utover de her hjemme, så derfor er jeg glad jeg har bloggen hvor jeg kan spy ut eder og galle. Håper det er ok at jeg freser litt, bare pass deg, for jeg er PMS i tillegg!! Forbanna møkkafolk som sprer dritt om mennesker bare fordi en er litt «kjent» og har etterhvert en blogg mange leser. Mange vil sikkert komme med alt det vanlige dritet om at jeg kaster stein i glasshus siden jeg gjør det samme med andre. Drit å dra i dag, jeg skriver ikke usannheter om noen, jeg kommenterer rollen de spiller i det offentlige rom og sprer ikke usannheter. Skjønner du ikke dette, og velger i dag og legge igjen en kommentar av sånn art, så pass deg. Jeg er ikke billig i dag….SINT! Hehe, men har fliret på lur likevel 😉 Sintefliret vel og merke!

I’M COMING TO GET YOU!

IMG_0702

Syntes du jeg skriver fjortis i dette innlegget er det helt greit for meg. I dag preller det av meg som perler på en snor! ARrrrg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-24T09:50:58+00:00 24. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |32 Comments

32 Kommentarer

 1. Ingunn 24. juli 2009 at 10:04 - Reply

  Er dette av en alvorlig karakter skjønner jeg at du reagerer og sette dine folk på saken.

  Stå på Trine!

  Klem ingunn

 2. molly 24. juli 2009 at 10:10 - Reply

  Jeg skjønner du er rasende, jeg har opplevd det selv, både på min egen blogg og om meg på andres blogger. Og de fikk stå en stund, da de ikke ble moderert.(jeg moderer nå alle kommentarer) Jeg visste visstnok hvem avsender var, men jeg skjønner at du er fly forbannet. Forbann i vei, og ikke gi deg. jeg stengte bloggen, men ombestemte meg. Sånn er det bare: enkelte klarer ikke se andre lykkes! Få det ut, og fortsett som før.
  Stå på klem oversendes umiddelbart:)

 3. Ole Remman 24. juli 2009 at 10:18 - Reply

  Hørtes ut som et personangrep tatt ut ifra løse lufta med alvorlig innhold. Skjønner godt at du forfølger saken og sørger for at vedkommende må sta til ansvar for sin feighet/dumhet… DU HAR MIN FULLE STØTTE, stå på og ha en fin dag!

 4. Geir 24. juli 2009 at 10:24 - Reply

  Det finnes dessverre en del som jeg vil kalle syke personer her i landet. Har selv vært forsøkt angrepet av disse tidligere, og slike er ikke annet en møkk. En får stå for sine meninger og begrunne hvorfor en mener som en mener.—

 5. elisabethdl 24. juli 2009 at 10:28 - Reply

  Grove personangrep som involverer usannheter er aldri greit! Fres i vei! Flott at du tar tak i saken, slik at man kan sende tydelige signaler om at anonym grov hets på nett får følger!

  God sintefliredag til deg!:D

 6. Heidi 24. juli 2009 at 11:28 - Reply

  Ta dem mener jeg…hvis det ikke er sant TA DEM hehek…så det svir…

 7. Sandra 24. juli 2009 at 12:27 - Reply

  Ja det der skjønner jeg godt du har NULLTOLERANSE for!! Lykke til og håper du finner ut av hvem det er. Anmeld vedkommende og sett en standard en gang for alle! Livsfarlige mennesker ute å går!

 8. karine 24. juli 2009 at 12:38 - Reply

  Hehehehe. DET var ett morsomt innlegg, og godt skrevet også!

  Krøss i taket og stjerne i boka! 😉

 9. Heidi Viktoria 24. juli 2009 at 12:42 - Reply

  Hei Trine.
  Helt ærlig så må jeg si at jeg begynte å lure veldig på deg da du begynte å «slenge drit» til Kristina Andersen angående brunfargen hennes (i hvert fall slik hun har fremstilt det). Nå, derimot, har jeg fått et litt annerledes bilde. Greit nok, jeg føler fortsatt du er litt sladrete, men du er også tøff nok til å stå for det du «sladrer» om, så det synes jeg er litt kult. Er forresten enig i at folk burde tenke seg bedre om før de slenger ut usannheter. Det er bare dårlig gjort. Ha en fin dag!:)

 10. Hedda 24. juli 2009 at 12:43 - Reply

  Flott 🙂

  Ta igjen …Lykke til…

  KLÆM..

 11. Jakob 24. juli 2009 at 12:56 - Reply

  Det finnes dem som tror at dette er et slags fristed for hva det skulle være. For noen er en pc et leketøy. Luk dem ut.

 12. Heidi Viktoria 24. juli 2009 at 13:11 - Reply

  Sv; Kathrine heter Kristina, men uansett. Det er vel hennes valg hvor brun hun vil være? Hehe… Synes hun kler det jeg da, men. Og det er ikke alltid de eldre vet best;) Men skjønner at du ikke er slem ja.

 13. Sandra Vivi 24. juli 2009 at 13:54 - Reply

  Tuusen takk, kanskje neste innlegg blir «min modellkarriere med trine grung». Haaha husker du? Tror kanskje jeg klarer grave frem noen bilder også. Trine Grung i åttitallsstil;)Setter veldig pris på at du linka til bloggen min, u rock!

 14. Camilla 24. juli 2009 at 14:25 - Reply

  hehe..Tipper han eller hun som skrev den kommentaren er redd nå =) Håper du finner ut hvem det er, slik at de kan få som fortjent.

 15. Natalie 24. juli 2009 at 15:17 - Reply

  sv: Jippi, du har enda blogg jo 🙂 Men da vet jeg det og da har jeg en god blogg å lese på hverdag 😉

 16. Natalie 24. juli 2009 at 16:09 - Reply

  sv: Takk for det 🙂

 17. watchmoose 24. juli 2009 at 18:45 - Reply

  Trokke det er bra å bli så sint. 🙂

 18. Anne 24. juli 2009 at 18:52 - Reply

  Kan det virkelig være SÅ ille da?
  Si fra hvis du finner ut noe.

 19. Gjertrud 24. juli 2009 at 19:27 - Reply

  Man skal tåle mye men ikke alt!
  Bare tøft at du setter ned bena og viser dem hvor skapet skal stå:)

  Du? Sjekk 2 innlegg på bloggen min, noe skikkelig kult, video jeg har lagt inn:) Jeg har sikkert sett den 20 ganger i dag…

 20. Ann Hagen 24. juli 2009 at 21:11 - Reply

  Åh, så irriterende at noen skal holde på sånn! kan de ikke bare holde seg til sitt eget liv når de i alle fall ikke tørr å skrive hvem de er? Patetiske lesere som tror de er noe fordi de »vet» hva som er sant om enkelte »kjente folk».

  http://www.annhagen.wordpress.com

 21. Sandra Viivi 24. juli 2009 at 21:44 - Reply

  sv: hehe ja Prestige. Skal se hva jeg klarer grave frem til i morgen;)

 22. Lisa 24. juli 2009 at 21:45 - Reply

  Flott blogg du har Trine, beina mine verker etter fjellet når jeg ser alle de flotte bildene dine. Ønsker deg lykke til i kampen på å finne den syldige,som spre disse usannhetene om deg.

  Lisa

 23. Stian G Doyle 24. juli 2009 at 22:16 - Reply

  Om ting er mer ondskapsfullt enn normalt trolleri så bør slikt anmeldes til politiet, eventuelt til arbeidsgiver om man bruker en jobbpc til slikt. Du kan også kontakte abuse@nettleverandøren og klage.

  Men om man bruker kontakter som faktisk gjør noe som er ulovlig og/eller bryter mot personvernet så vil jeg ikke nøle med å skrive en anmeldelse av deg.

  For uansett hvor ille den kommentaren er så er forbrytelsen større om du får kontakter til å utføre et privat datauttak. Tenk om noen sporet deg på samme måte?

  Altså vær sint, men bruk hodet..

 24. åse 24. juli 2009 at 22:16 - Reply

  Fint du står på for å få stoppet mennesker som fremtår slik du referer til. Mye stygt på nett, desverre. Stå på

 25. ureddstemme 25. juli 2009 at 07:06 - Reply

  Hva skal du gjøre ? Og hva medfører det i lengden ? Jeg tenker: get used to it ! Å tie det ihjel er mer effektivt enn å jage anonyme spøkelser. Skulle det derimot være jakten på den hodeløse rytter som er selve hensikten her – nemlig å skape oppmerksomhet for bloggen din?

 26. Tom 25. juli 2009 at 07:17 - Reply

  Men jeg lurer på en ting. Så lenge ingen andre får se hva som er skrevet av usannheter, enn deg og han/hun som har skrevet det, så er vel dette bare tull å annonsere med på Facebook?!? Hvordan skal dine Facebook venner vite om dette er sant eller ikke, så lenge vi ikke vet hva det er snakk om? Hvordan skal vi vite om dette virkelig har skjedd eller om det er noe oppspinn fra din side, for å «lage litt røre» på bloggen din, så lenge vi ikke får se hva som innlegget?!?

  Jeg bare spør.

 27. Kate 26. juli 2009 at 00:46 - Reply

  Jeg har nok ikke vært noe fast leser her, men ble litt fenget av overskriften på bloggen. Kjente meg igjen i forhold til det du skriver om folk som ikke tør å tilkjennegi seg selv i forhold til kommentarer. Jeg har hatt noen av dem meg selv og av prinsipp godkjenner jeg de ikke. Hvis folk ikke kan stå for det de sier, så trenger de heller ikke å skrive noe. Iallefall for min del, står jeg for det jeg sier, med fult navn. Hvis ikke, er man jo bare feig! Takk for innlegget! Det var på sin plass!

  Mvh Kate

 28. Moskus 10. september 2009 at 15:42 - Reply

  «Syntes du jeg skriver fjortis i dette innlegget»
  Ja.
  «Jeg har ikke tenkt på annet siden jeg leste kommentarer, derfor ikke noe særlig aktiv på nett de siste dagene. Beklager det…»
  Neida, det er helt ok.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits