Årets ordtak

Jeg var på kino igår. Johnny Depp lokket meg til kinolerretet som mange ganger før. Public Enenmies-en film verdig å bruke tid på vil jeg si. Johnny Depp er et funn på lerrete, er det en rolle han ikke mestrer? I denne filmen spiller han rollen til John Dillinger, en kjent bankraner fra de gode gamle dager når bankranere var helter. Merkelig det-skurker som blir helter. Men nok om det-jeg noterte meg et ordtak fra filmen som virkelig var verdt å notere seg. Det er et ordtak etter mitt prinsipp, sånn som jeg tenker.

Folk er altfor opptatt av hvor folk kommer fra og hva de har gjort-det er mye viktigere hvor de skal!

Sånn tenker jeg alltid-fremover. Hva tjener en med å se bakover til enhver tid og dvele med det som allerede har skjedd? En skal ta med seg lærdom av fortiden, men å bruke tid på å analysere det i hel er bortkastet. Gå videre og tenk positivt!

Ta hele saken med Tv Norge i fjor. Uten å gå i detaljer rundt det hele så kan jeg si såpass at jeg trivdes ikke med å gå på den type kontrakt som jeg gikk på. Ventelønn er lukrativt nok det, men jobber en noe særlig? Nei, en går og venter på neste prosjekt og det passet ikke meg. Jeg må jobbe, føle meg nyttig, være kreativ, bli sett av en arbeidsgiver som ser kvaliteter…jeg kan ikke gå på noen ventelønn. Hva velger jeg at fokuset skal bli etter alt som skjedde? Jo, jeg blogget som jeg gjorde av frustrasjon fordi jeg ikke trivdes. Jeg elsket folkene i Tv Norge, men ikke måte å «jobbe» på. Hva har jeg lært? Masse om meg selv og hva som skal til for at jeg har det bra jobbmessig. Hvordan velger jeg å tenke om hele prosessen? At det var meningen alt som skjedde-jeg måtte ta tak i ting og fikk et kraftig spark i ræva! Tenker jeg noen gang på det negativt? Nei, hva tjener jeg på det? Tar med meg lærdommen om egen utvikling, og ser fremover. Dit jeg skal….derav ordtaket. Hvor skal jeg? Helt uvesentlig-men jeg skal noe!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:30:08+00:00 25. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Heidi 25. juli 2009 at 07:24 - Reply

  Enig! Hvor skal vi? jeg driver å tenker på det om dagen jeg også hvor jeg skal?
  Hva liker jeg? hva skal jeg drive med?
  Man må vel bare prøve for å se om man liker noe hvis man ikke vet…

 2. Tom 25. juli 2009 at 07:32 - Reply

  Høres fint nok ut å tenke fremover og ikke bakover, noe jeg forøvrig har gjort de siste 20 årene. Men av egen erfaring så er det nøyaktig like teit å tenke fortid som fremtid, hvis man ikke gjør noe med det. Hva er vitsen med å gå gjennom livet å tenke hvor jeg skal, og ikke hvor jeg har vært, hvis det blir med tanken?? Håper du, Trine, er en av oss få som ikke bare tenker tanken men gjør noe med det.

 3. Geir 25. juli 2009 at 07:57 - Reply

  Man må finne sine rom der en kan eksponere seg. Får en ikke brukt seg i lengden fører det kun til frustasjoner. Men klart en bør forsøke å være i nuet, selv om det ikke er like lett alltid. For vi vandrer mye i fortid, og drømmer mye i tenkt fremtid..

 4. Sandra Viivi 25. juli 2009 at 08:51 - Reply

  sv: hehe ja skal gjøre det! Krysser fingrene for stort krøllete hår og slengbukser! Sender dem også inn til se&hør hvis det er greit? neida. Gir beskjed når innlegget er ute;)

 5. helle 25. juli 2009 at 10:05 - Reply

  jeg likte bloggen din myemye bedre på blogg.no.

 6. Sandra 25. juli 2009 at 10:26 - Reply

  Jeg såg også en film i går. Den heter August Rush og var så bra at da den var ferdig satt alle lamslått.

  Anbefales på det sterkeste.

 7. Celiné 25. juli 2009 at 10:44 - Reply

  janteloven er noe dritt as!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits