Jeg ønsker meg….

Jeg sitter og surfer. Dagen går sakte men sikkert mot slutten og jeg kjenner at foten dirrer. Hva betyr det? Jo, det betyr at ferien har gjort meg godt og energien må begynne å brukes til noe fornuftig. Ikke det at det ikke er fornuftig å tilbringe tid med familien, men nå må jeg igang med ting igjen. Blir litt sånn, borte bra men hjemme best. Ferie bra, men hektiske dager er hjertelig velkommen! Jeg liker hverdagen og de hverdagslige rutiner. Jeg har mine vante rutiner og jeg liker de rutinene jeg har i hverdagen. Da tenker jeg spesielt på treningsrutiner, spiserutiner (mye sunnere enn nå), jobberutiner og middagsrutiner. Det er rart akkurat det med middag. Det er ikke mange måneder siden jeg klaget over at jeg var middagslei, spesiellt av å lage middag…litt ferie, og vips så er det helt greit igjen. Akkurat nå sitter jeg og jobber litt. Bare litt. Må kjenne litt på følelsen av å være litt kreativ. Men jeg klarer ikke la være å surfe litt innimellom. Disse skoene viste min herlige @sjefsengel oss på Twitter i dag og siden har jeg ikke tenkt på annet. Fine? Jeg skal bestille de på mandag!

changa

Det er selvfølgelig helse sko men akkurat disse så faktisk ikke så verst. ut. Helsesko pleier jo å se ut som flytebrygger i bakrus! Hvilket sko danset MJ med mon tro? Ikke disse tror jeg.

Fikk og en pakke i posten i dag…fra www.devold.no. De takket for det flotte innlegget hvor jeg skrøt av ulltøyet deres! HIHA…jeg er hoppende glad og elsker Devold enda mer. Spesielt den som tipset markedsavdelingen om innlegget mitt, sånn at disse herlighetene endte i min postkasse. Tipseren er herved en av mine favorittlesere!

IMG_1980
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:30:02+00:00 25. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Sandra 25. juli 2009 at 20:11 - Reply

  RÅLEKRE sko.. jeg vil også ha.. Morsomt at du fikk klær, heldiggrisen!!

  Jeg må bare dele en oppskrift med deg. Jeg har glutenallergi og har etter jeg fikk det hatet å bake, helt til jeg fant denne. Samboeren min spiser ikke annet og jeg baker til venner i tillegg.

  4 egg
  0,5 dl olje
  1 ts salt
  2 dl sæter rømme
  2 dl vann
  1 ss bakepulver
  100 gr kruskalki (glutenfri)
  100 gr sesamfrø
  100 gr linfrø
  50 gr valnøtter (knuste)
  5o gr solsikkefrø
  175 gr mel (glutenfri)

  175 grader, 1 time

  Jeg bare blander alt i en bolle og tømmer den klissete deigen over i en smurt brødform og rett i ovnen.

  Du bare MÅ prøve dette – sinnsykt godt!!!

 2. Ruth 26. juli 2009 at 07:39 - Reply

  Ikke for å virke grinete, men er det så enkelt? Skryte av et produkt, vips så får du av dem? Jeg vet ikke jeg, synes det er litt drøyt jeg da…

 3. teamia 26. juli 2009 at 09:21 - Reply

  nei huff og huff, disse skoene er grusomme! jeg ser mange med disse skoene da jeg ofte er på sykehus,og det går under kategorien crogs og rullesko….dislike!

 4. Sandra 26. juli 2009 at 09:26 - Reply

  Skoene er mer i kategori for oss i alderen 30 – 40 kanskje.. Mine venninner har slike og jeg vil også. De koster over kr 2000,- og de er jammen verdt det.

  Digg digg!!!

 5. @nne-mor 26. juli 2009 at 11:46 - Reply

  Jeg går i MBT sandaler på jobb. Kommer aldri til å bruke noe annet. Jobber på kirurgisk avdeling på lokalsykehuset her, og går og står en god del på jobben. Etter at jeg begynte med MBT sandalene har jeg ikke vondt i ryggen er, og føttene er det fortsatt liv i etter en lang dag påjobb ;)))

 6. Ole 26. juli 2009 at 13:56 - Reply

  Haha, som om du ikke tipset Devold selv .. naut.

 7. Alt godt 27. juli 2009 at 06:39 - Reply

  Desse skoa har eg kjøpt – dei har dei på Sannergata skotøymagasin i dongeriblått. Dei er fine for sånne som meg, som har eit kranglevorent bekken etter to fødslar, og som syklar mykje. Men førebels går eg ikkje med dei i meir enn ein time om dagen. For mykje gjer meg veldig sliten, spesielt i låra, underleg nok.

 8. Inger 1. august 2009 at 20:52 - Reply

  Jeg er nok den skyldige i tipsingen, og synes det er flott at en kan skryte av en flotte lokal bedrift!!!
  Bare å se i kommentarfeltet på innlegget Trine linker til. Skreiv jo der at jeg kom til å tipse Devold…..Heia Trine, og heia Devold!!
  Inger:)

 9. thile 7. desember 2010 at 18:58 - Reply

  Takk for du finns Trine. Nå tar du opp akkurat noe jeg så i en Sportsforretning her i byen. De hadde Devold ulltøy!
  Kjøpte ikke da, men anbefaler du, så… trenger noe varmt nå, vet du,
  Flytebrygger, ingen kan uttrykke seg som deg!!! Super fine helsesko.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits