Besøk av blogglesere

Ikveld kom jeg hjem etter en laaaang sykkeltur med ho Kirsti og datteren min kommer springende mot meg. «Mamma mamma, det er noen blogglesere som sitter i hagen til naboen som DØR etter å prate med deg!» Jøss, ro deg ned jente, hva prater du om? » Det er to jenter som leser bloggen din hver dag og liker den veldig godt! Kan de komme ned her til oss litt?»

Jeg har ikke snakket med noen som leser bloggen utenom på den berømte bloggfesten til blogg.no for en tid tilbake. Men hyggelig som jeg er inviterte jeg jentene ned i min hage og skravla gikk. De pratet om ulike bloggere de leser og hvorfor. De var veldig engasjerte om ting jeg skrev om og selvfølgelig videoene mine. De likte de veldig godt!

Kjente meg veldig fresh der jeg satt med svett tryne og sykkelshorts på, men artig var det. Jeg har bloggfans…dette ante jeg virkelig ikke! Tusen takk for hyggelig ord fra Marielle, Karina, Nikolai og Stine som er med på bildet min datter tok. Selvfølgelig delte jeg ut visittkortene jeg anskaffet meg for en tid tilbake….harry? Nja, men de ble veldig glad! 🙂

IMG_1981
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-26T18:55:54+00:00 26. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Moi 26. juli 2009 at 19:04 - Reply

  Så moro da, hehe. Søte unge mennesker, koselig at de liker bloggen din så godt, og ikke bare alle de «rosa» bloggene 🙂

 2. Tante Margit 26. juli 2009 at 19:25 - Reply

  Flott ungdom! Og flott blogg. Denne må jeg besøke oftere!

 3. ElinH 26. juli 2009 at 19:46 - Reply

  Selvfølgelig har du bloggfans!!! Jeg er innom deg her hver dag jeg, og jeg er ganske gammel altså 🙂 Var på ferie i Nordfjord samtidig som du og syntes det var stas med alt det fine du skrev om Stryn og fjellene.

 4. Tom 26. juli 2009 at 20:06 - Reply

  Klart du har fans, på både godt og vondt.. 🙂

 5. Veronica S 26. juli 2009 at 21:26 - Reply

  så koselig da;) aww! Jeg håpet på treffe på deg på Gullruten jeg da, men den gang ei..

 6. Anniken 26. juli 2009 at 21:31 - Reply

  Hyggelig med fans på besøk da!! Søte folk!

 7. Sandra Viivi 26. juli 2009 at 23:02 - Reply

  Sv: hehe yes I will:) stilig me bloggfans på besøk;)

 8. Alt godt 27. juli 2009 at 06:45 - Reply

  Visittkort er smart, eg skriv om parfyme, og når eg gir damene på parfymeriet eit visittkort med adressa til bloggen min får eg prøver på nye dufter å skrive om. Når eg møter folk og fortel at eg bloggar er det enkelt å bla opp eit kort for å gje dei lenka. Go girl!

 9. Fru Jacobsen 27. juli 2009 at 06:51 - Reply

  Så morro 🙂 Jeg er også fan 😉 Synes du skriver så bra og du sier virkelig hva du mener, går ikke rundt grøten. Og det liker jeg 😉

 10. Hilde 27. juli 2009 at 08:44 - Reply

  Hei Trine.Det er klart du har bloggfans.Vi er en gjeng på jobben på en 8-10 stk,vi diskuterer bloggen din så og si hver dag.Ingen skriver så bra og ærlig som deg.Vi er alle mellom 35 og 40 år.Heia Trine vi diiiiiiiggggggger deg

 11. Kim Andrè Skoglund 27. juli 2009 at 11:51 - Reply

  Hva syntes du om min da :)?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits