Jeg klarer ikke å la være – denne dama er bare rå! Jeg blir nesten stum av beundring for det hun får til, og det er ikke lite. Nå kommer det dokumentar om dama på MTV – se trailer lenger nede. Å følge henne på Twitter er morsomt og jeg tar meg i å lure på om hun poster alt selv. Hun er ivrig, ofte personlig, ordene hennes «huge» og «loves it» går igjen hele tiden, det kommer bilder og ikke minst reklame til sidene hvor hennes ting selges. Alt fra hundeklær til vesker til sminke. Nei, jeg kjøper ingenting, men å følge dette dynastiet fra utsiden er en fest. Hun er per definisjon en suksess. En av verdens største merkevarer og fremstiller seg selv som «bimbo» helt bevisst. Hvorfor? Fordi hun vet det selger.

Men med all den reisingen, planleggingen, fokuset rundt egen person etc etc, blir hun aldri sliten? Jeg hadde ligget over første dørstokk men tungen hengende. Jeg undrer innimellom hvordan hverdagen hennes er, hvordan er hun når hun har dårlige dager, pms i anmarsj og hva i alle dager spiser hun, om noe i det hele tatt? Hun  må jo innta en viss form for næring for å holde dette tempoet som hun gjør, men hva i alle dager dytter hun i trynet? Hva fyser hun på? Disse bildene kom på twitter for noen dager siden og er hundehuset hennes, rett og slett. Jeg flirer godt, dama er kul! Jeg ønsker meg et minihus i hagen hvor jeg kan ha kontor. Gjerne med skinnsofa og lysekrone av ekte diamanter! Jeg digger folk som har klare mål og når de! Huuuuge!

Bilde 2

Bilde 3
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.