Paris Hilton-jeg er fan!

Jeg klarer ikke å la være – denne dama er bare rå! Jeg blir nesten stum av beundring for det hun får til, og det er ikke lite. Nå kommer det dokumentar om dama på MTV – se trailer lenger nede. Å følge henne på Twitter er morsomt og jeg tar meg i å lure på om hun poster alt selv. Hun er ivrig, ofte personlig, ordene hennes «huge» og «loves it» går igjen hele tiden, det kommer bilder og ikke minst reklame til sidene hvor hennes ting selges. Alt fra hundeklær til vesker til sminke. Nei, jeg kjøper ingenting, men å følge dette dynastiet fra utsiden er en fest. Hun er per definisjon en suksess. En av verdens største merkevarer og fremstiller seg selv som «bimbo» helt bevisst. Hvorfor? Fordi hun vet det selger.

Men med all den reisingen, planleggingen, fokuset rundt egen person etc etc, blir hun aldri sliten? Jeg hadde ligget over første dørstokk men tungen hengende. Jeg undrer innimellom hvordan hverdagen hennes er, hvordan er hun når hun har dårlige dager, pms i anmarsj og hva i alle dager spiser hun, om noe i det hele tatt? Hun  må jo innta en viss form for næring for å holde dette tempoet som hun gjør, men hva i alle dager dytter hun i trynet? Hva fyser hun på? Disse bildene kom på twitter for noen dager siden og er hundehuset hennes, rett og slett. Jeg flirer godt, dama er kul! Jeg ønsker meg et minihus i hagen hvor jeg kan ha kontor. Gjerne med skinnsofa og lysekrone av ekte diamanter! Jeg digger folk som har klare mål og når de! Huuuuge!

Bilde 2

Bilde 3
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-26T06:34:00+00:00 26. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Heidi 26. juli 2009 at 06:59 - Reply

  he he he….(ler) Man kan jo drømme…

 2. watchmoose 26. juli 2009 at 07:18 - Reply

  Enig med du!
  Men jeg har ikke helt fått tak i hva hu driver med…egentlig

 3. Sandra Viivi 26. juli 2009 at 07:50 - Reply

  Åhr stiilig hus:D

 4. Tom 26. juli 2009 at 09:57 - Reply

  Hva er det som er så spesielt med den bimbo’n der? Det er vel ikke mye hun har gjort av arbeid i sitt liv. Hadde hun ikke vært datter og arving til formuen, så hadde hun vel sultet ihjel.
  Og selvfølgelig har hun, som alle oss andre, dårlige dager, men de filmer jo selvfølgelig ikke det. Og hvis jeg skal komme med et råtips, så tipper jeg bimbo’n spiser det samme som oss andre dødlige, og det lukter sikkert dritt på hennes toalett også…

 5. emmieverlasting... 26. juli 2009 at 10:07 - Reply

  Har egentlig ikke tenkt på henne på den måten før.. Som intelligent.. Hmmm.. Kan hende du har rett, det kan faktisk hende…….:)

  Ha en fin dag!

 6. Lena 26. juli 2009 at 15:48 - Reply

  Paris er fascinerende, enig med deg der. Må vel få sett den filmen når den kommer 🙂 Kanskje kan det gi verden et nytt syn på dama? Tipper det er en del intelligens under Barbie-looken, vanskelig å bli SÅ STOR uten…

 7. Eva 26. juli 2009 at 22:31 - Reply

  Hei Trine!

  Nå skulle jeg akkurat til med » å slå ned på deg selv» pga de tingene du har blitt hetset for med Tone. Og gledet meg til å ta deg på «kornet»

  Jeg må innrømme at jeg så videoen før teksten din:-) Og underveis tenkte jeg at Paris ihvertfall eksponderer seg selv i mye høyere grad enn Tone. Og hvorfor synes da Trine G at dama er mye mer RÅ?? Jeg får medfølelse fra Paris. Greit, hun har ekspnert seg selv i høyeste grad. Men fengsel og porno lagt ut på nett tror jeg at dama har fårr perspektiv på ting. Hun er et menneske hun, akkuratt som du og jeg:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits