Blogganbefalinger!

Jeg anbefaler ikke ofte andre blogger. Ikke fordi jeg ikke leser andre blogger, men fordi jeg syntes ofte at sånne innlegg som dette blir litt kjedelige. Da blir det min jobb å gjøre dette til et rasende festlig innlegg, ikke legge noe i mellom og skrive rett fra hjertet som jeg pleier. Ved siden av meg her sitter min datter og skal sende sms til sin venninne. Mamma, hvordan ditt og hvordan datt, mamma jeg liker ikke iphonen din, mamma det er vanskelig å sende sms med den, mamma, hvordan får jeg frem Å, mamma nå liker jeg den telefonen enda mindre mamma. Mamma mamma mamma…blir litt lei det ordet innimellom.

Men så kikker jeg på min «lille» 8 åring, ser håret som krøller seg så fint rundt hennes herlige ansikt, de blå øynene som alltid smiler, hennes søte små lepper, og hjertet mitt smelter. Jeg kaller henne Smoothie akkurat nå for tiden, men vi har vært igjennom vår bunke av kallenavn. Vi begynte med Fiffis, fulgte opp med Snåkus på hennes eget initiativ, ChiChi, Snoopy, FridaFrosk, ja jeg liker å finne kallenavn på mine to herligheter.

Men over til blogger jeg leser :

Hva som avgjør om jeg leser en blogg mer enn en gang har ikke bare med innholdet å gjøre. Jeg liker bilder, personlige tekster, noen som har edge, de som byr på seg selv og tør å åpne opp sine innerste tanker. Jeg vil bli kjent med personligheten og følelsene bak bloggen. Da blir jeg revet med, legger den som bokmerke og leser gjerne igjen. Hva legger du til grunn for at en blogg skal besøkes ofte? Hvorfor kommer du evnt innom min igjen og igjen? Takk for at du gjør det 🙂

IMG_1845
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:29:42+00:00 27. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |18 Comments

18 Kommentarer

 1. Veronica S 27. juli 2009 at 07:58 - Reply

  Jeg kommer innom din blogg fordi jeg liker å lese innleggene dine, måten du skriver på og at du er så dønn ærlig i innleggene. Du skriver om ting som engasjerer og setter ord på det andre gjerne ikke tør sette ord på;)

  Takk for anbefalingsliste;) alltid kjekt å lese nye blogger.

 2. Anniken 27. juli 2009 at 08:11 - Reply

  Mange fine blogger! Liker veldig godt Linnea og Nora Alexandra sine også!

 3. trine lise 27. juli 2009 at 08:16 - Reply

  Ja sofsen er så kul 🙂
  Nå skal jeg sjekke ut de andre…så har jeg noe å lese mens jeg synes synd i meg selv 🙂
  Klem

 4. Astrid 27. juli 2009 at 08:19 - Reply

  Guri, nå må jeg jammen si jeg ble overrasket her – tusen takk for anbefaling, Trine, sånt er jo rett og slett stas!

  Din blogg plutselig blitt en av de få bloggene som jeg leser absolutt alt på – men hvorfor? Tja, fordi du skriver fra hjertet, legger sjelen din i dette og fordi man aldri helt vet hva man får om man kommer inn hit.

  Takk igjen, Trine! 🙂

 5. Sandra Viivi 27. juli 2009 at 08:24 - Reply

  Haha frekk og freidig:D I like it!

 6. Geir 27. juli 2009 at 08:26 - Reply

  Jeg må innrømme at denne bloggen vel er omtrent den eneste jeg leser her i landet. Rosa blogger type Wolf og Ulrikke har jeg aldri lest annet en overskriftene på. Men har en del Engelske og USA baserte blogger jeg leser daglig da….

  Men tiden er ofte knapp så det blir vel helst ingress og overskrifter som leses for min del….

 7. Mammaguiden 27. juli 2009 at 08:27 - Reply

  Jeg liker blogger som inspirerer meg, gjerne i form av kreative tips og ideer.

  Ellers vil jeg at bloggen skal «gi meg noe å tenke på»! Jeg skal tenke tilbake på det jeg leste og gruble litt over det.

  Noe jeg håper jeg gir mine lesere gjennom bloggen min 🙂

  Jeg leser din blogg, fordi jeg vet aldri hva jeg finner her inne, he he… Du overrasker stadig 🙂

 8. Marilyn 27. juli 2009 at 08:28 - Reply

  Takk Trine, jeg blir så rørt..ja, jeg føler virkelig at jeg har fått et lite «løft» nå, og at det faktisk går an å ha det ganske OK.
  Håper å holde på denne gode følelsen lenge..og tenke om jeg går på en smell, så blir ikke fallet så langt.

  Klemmer til deg (:

 9. Trine 27. juli 2009 at 09:16 - Reply

  Jeg leser din blogg fordi du skriver «rett fra hjertet» som du selv skriver!;) Du har engasjerende innlegg og noen litt småfrekke, det er de jeg liker best! Også synes jeg video-innleggene dine er veldig bra!:)

 10. Fru Jacobsen 27. juli 2009 at 09:30 - Reply

  Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra. Rett fra hjertet. Ikke sånn gå rundt grøten greie 🙂

  Jeg er innom hver dag og synes det er like artig å lese bloggen din hver gang. Stå på!!

 11. Heidi 27. juli 2009 at 09:46 - Reply

  Elsker å lese bloggen din motiverende, fasinerende og motiverende…derfor 😉
  + at jeg elsker å lese om sundt kosthold og sånne ting…

 12. Stein Roar 27. juli 2009 at 10:06 - Reply

  Mange blogger jeg må sjekke ut her da 😀 Positivt når en blogger anbefaler andre bloggere, alt for mange som kun fokuserer på seg selv og antall lesere. Livredd for at folk skal stikke til en annen blogg. Men ikke Trinemor nei 😀

  God sommer!

 13. Ingunn 27. juli 2009 at 10:17 - Reply

  Det er mange fine blogger, men bare noen få jeg besøker jevnlig. Det har med at den treffer noe i meg. Noe kan være tekst, bilder, design.

  Disse bloggerne virker varme og byr på seg selv.

  Det liker jeg.

  God sommer videre Trine.

 14. Gunnstein 27. juli 2009 at 11:14 - Reply

  Det som må til når jeg skal lese en blogg, er design (egentlig kun fordi jeg er helt freak når det kommer til det området :P), og at innleggene ikke har FOR mye tekst, da blir alt rotete og mindre interessant.
  Takk for anbefalingene 🙂 .. Elsker når folk anbefaler blogger, hvertfall når det ikke er de samme ‘kjente’ som popper frem i hvert ‘anbefalings-innlegg’. 🙂
  *tommel opp*

 15. Christine Urud 27. juli 2009 at 12:18 - Reply

  absolutt gode anbefalinger! 🙂 takk!

 16. Lisa Arntzen 27. juli 2009 at 12:43 - Reply

  RT @trinegrung jeg jobber i to timer og 700 nye bloggbesøk….hvem er alle disse som stikker innom uten å legge igjen ett navn? Koselig men….undrer!

  Mulig jeg er en av de skyldige…. men nå legger jeg igjen navnet mitt! valgte å plassere det her, siden du ikke følger meg på twitter! *knis*

 17. Embla 27. juli 2009 at 21:05 - Reply

  Trine …takk! Skikkelig overraskelse – setter veldig pris på det 🙂 kjekt at jeg går under slik karakteristikk for hva som gjør en blogg interessant!Du har et stort hjerte 🙂 Go`klem på deg!

 18. Nebbet 30. juli 2009 at 11:41 - Reply

  Anbefaler deg arachne.no, norges beste blogg (desverre Trine!). Bloggen til kona til nå avdøde Steinar Flem, frisk og freidig dame med sylskarp tunge.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits