Skryte-innlegg

Av og til blir jeg litt stolt og mange sier at jeg nå virkelig bør være det! Hvorfor? Jo, fordi jeg har fått mail i fra et firma (We are social) i England som jobber for The Economist.

The Economist skriver om politikk, økonomi, vitenskap, teknologi og kunst, med en sterk hovedvekt på politikk og økonomi og finans. Bladet omtaler seg selv som avis (newspaper), da det nesten utelukkende bringer nyheter. Ukentlig utgivelse, A4-formatet og papirkvaliteten gjør det lett å betrakte Economist som et tidsskrift. The Economist går i pressen hver torsdag og er tilgjengelig i aviskiosker i mange land neste dag. Abonnenter i Norge får bladet som oftest i posten lørdager.Det første nummeret av The Economist ble utgitt i september 1843. Skotten James Wilson regnes som tidsskriftets grunnlegger.

Dette skal visst være en annerkjent avis/nettsted (jeg har aldri lest den hehe, men hørt om den) og min Sjefsengel sa WOW når hun hørte om mailen. Da må det være svært tenkte jeg og satte meg ned foran mac’en for å lese om det de vil jeg skal gjøre. I mailen står det:

We are currently helping The Economist get in touch with opinion leaders around Europe to ask them where they get their ideas (their ‘thinking space’) and we felt you fitted their criteria perfectly. Over the next few months The Economist will be featuring the best contributions on their Thinking Space site – http://thinkingspace.economist.com/, alongside those of the leading personalities already featured. We have researched and selected a few Norwegian personalities who, like you, have a blog and are opinion leaders – that’s how we came across your blog.

Det er jo litt gøy da! Nå må jeg svare på en del spørsmål og ta masse bilder. Finne min kreative del av hjernen og lage litt internasjonalt bråk! Hehe…ikke derfor de ønsker mitt bidrag men dette er jo blitt en vel omtalt blogg (nei, det er IKKE bevisst) og mange har meninger om den, heldigvis. Jeg digger folk som mener noe og heldigvis har jeg fått en blogg som engasjerer en del mennesker. Nå og utenfor landets grenser!! Jippi – ikveld spretter jeg Champagnen. Burde jeg ikke det?

IMG_1989
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-28T10:58:50+00:00 28. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |22 Comments

22 Kommentarer

 1. Celine - sjefsengel 28. juli 2009 at 11:07 - Reply

  Selvsagt skal du sprette champisen!!!
  Jeg skal skåle sammen med deg – i tankene:-))
  (-og så tar vi det irl neste gang jeg flyr innover til deg…)

  superengleklemmer

 2. mirakel 28. juli 2009 at 11:08 - Reply

  Sprett i vei! 🙂

  Bedre å bli mislikt enn ikke merket i det hele tatt, er det vel (sånn cirka.. hehe) noe som heter. 😉

 3. elisabethdl 28. juli 2009 at 11:16 - Reply

  Håper korken spretter hardt og kontant!:D Nyt dette, og gratulerer så mye.

  Viktig å våge gå motstrøms. Verden hadde vært et lang kjedeligere sted ellers!

  Lykke til!:D

 4. Anniken 28. juli 2009 at 11:19 - Reply

  Sprett champagnen, Trine! Det skal jeg også i kveld!

 5. Petter 28. juli 2009 at 11:20 - Reply

  Bare å gratulere! Man skal nyte solen når den skinner, men kanskje være litt forsiktig med champisen til det er ferdig skrevet og greier – så det ikke blir noe fylleangst 😉

 6. t-l 28. juli 2009 at 11:29 - Reply

  Grattis trine.
  Teh Economist er et «svært» tidsskrift. (her i huset abboneres det – tommie leser fra perm til perm). Dette var kult.

 7. Rita 28. juli 2009 at 11:54 - Reply

  Gratulerer sååååååååååååå masse !!!
  Å siden jeg har ferie nå, skal jeg jammen sprette champs ikveld for deg jeg og:-)
  Skål!!!

 8. Embla 28. juli 2009 at 12:00 - Reply

  Weeeeeeee! Hurra, og gratulerer så mye!
  Som jeg før har sakt, det er ikke vanskelig å unne andre godt – jeg ønsker jo det samme selv 🙂 et godt liv og gode muligheter.
  Ergo er det lett å bli glad for at andre opplever det! Jeg kjenner det kribler litt i magen med tanke på muligheten din nå! Så flott! 🙂 Sprett i vei med boblevann! Nippe, slurpe og gurgle det ned! Ja – svøm i det om du finner det for godt! 😉 er ikke hver dag slikt skjer – vel unnt og kos deg med dette! Klem på deg 🙂

 9. Ingri 28. juli 2009 at 12:01 - Reply

  Du har all grunn til å være stolt over deg selv! Dette er jo kjempebra!

  Jeg datt innom bloggen din ved en tilfeldighet i januar og har vært fast leser siden. Synes det er SÅ herlig å lese en blogg hvor skribenten faktisk HAR egne meninger, tør å skrive dem og bryr seg katta om hva andre mener.

  Digger at du står for den du er!

  Masse lykke til 🙂

 10. trinegrung 28. juli 2009 at 12:03 - Reply

  Jeg gurgler snart…måtet bare kjøle gurglevannet litt først! Tusen takk til dere som gleder dere med meg!! Smask i panna!

  Mange journalister som er kritiske på twitter :»Kan de ha forvekslet deg med en annen? «They are young, university educated, interested in global events and issues»HAHAHAHAHAHAHA

  Driter jeg, jeg fikk det til og ikke de! hihi

 11. molly 28. juli 2009 at 12:18 - Reply

  SKål på deg, og sprett i vei:)HURRA!

 12. Geir 28. juli 2009 at 12:25 - Reply

  Grattis Trine, men så er du flink da:)

 13. trine lise 28. juli 2009 at 14:02 - Reply

  Gratulerer…ser du 😉
  Klem

 14. Birthe 28. juli 2009 at 14:45 - Reply

  Helt supert Trine Grung:) Dette fortjente du virkelig. Håper du feirer skikkelig i dag??

  Klem fra Bergen

 15. Marit 28. juli 2009 at 15:37 - Reply

  Hei Trine!

  Dette var gøy! Lykke til!

  Skål!

 16. Heidi 28. juli 2009 at 15:57 - Reply

  Gleder meg masse med deg…du ser det lønner seg å mene noe ..;-)
  Kos deg masse med det sprudlende….nyt livet, nyter det selv….:-)

 17. Bloggleser 28. juli 2009 at 19:32 - Reply

  Dette var moro! Og det er jammen vel fortjent! Leser bloggen din hver dag, er en av de få som engasjerer og er interessant! Er også enig med deg stort sett, men uansett liker jeg dine friske fraspark, at du tør å mene noe. Well done*

 18. Sandra Viivi 28. juli 2009 at 20:13 - Reply

  sv: haha frekker meg til ja:P ble så gira etter prestigemimringa at jeg prøvde meg litt som modell i dag! Og ja haha mini deg, er målet mitt det! Men the economist asså, dette er store greier! Gratulerer så masse;) skikkelig stilig!

 19. Julia N. Ørsahl 29. juli 2009 at 00:13 - Reply

  nei trine, gudameg så morsomt 😀 kjempeglad på dine vegne!

 20. Trulsemann 30. juli 2009 at 16:03 - Reply

  Du har et sykt eksponeringsbehov.

 21. mirakel 30. juli 2009 at 16:37 - Reply

  Trulsemann: som alle andre bloggere. 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits