Jeg blir rastløs av…..

 1. folk som ikke holder avtaler
 2. når det ikke skjer en dritt
 3. når folk ikke lytter eller skjønner hva som blir faktisk blir sagt
 4. folk som ikke tar ansvar og gjør noe med ting de vet ikke er bra
 5. for lite Trine-tid
 6. for mye tid innenfor husets fire vegger
 7. for lite venninneprat
 8. å ikke ha tilgang til internettet
 9. å ikke finne noe seervennlig på skjermen
 10. kommentarer hvor leseren tydlig ikke har skjønt hva jeg skrev

Tilbake til punkt 9 på listen. Hva syntes dere om tv tilbudet denne sommeren? Jeg vet seertallene har vært bra for, spesiellt NRK, men det vil ikke si at det er bra det som sendes der nødvendigvis. Hva skal egentlig til for at vi seere trives foran skjermen? Jeg liker noen reality serier men kjenner det er få jeg gidder å følge med på lenger. Den epoken er liksom over etter mitt syn, men hva i alle dager trives jeg med da? Veldig lite utenom krim faktisk. Jeg ser Sporløst forsvunnet, CSI og Criminal Minds hver uke. Disse har heldigvis ikke tatt sommerferie men utover disse har det vært krisetider spør du meg. Et noe «live» program på kveldene denne sommeren har vært så dårlig ledet at jeg grøsser på ryggen. Fomlende og lite kontakt i skjermen. Jeg håper høsten byr på ting vi kan blogge masse om, synse litt om, sjokkeres litt av og generellt bli litt engasjert av. Lurer på hvem som skal danse i år? Ikke jeg ihvertfall – jeg skal bare kjøre bil jeg og gleder meg vilt. Hvor da? Blogger om det – no worries 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-29T16:04:57+00:00 29. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |18 Comments

18 Kommentarer

 1. Embla 29. juli 2009 at 16:24 - Reply

  Jeg liker de 10 punktene dine – og særlig punkt tre, fem og syv 🙂 de handler om selvrespekt og er om å ta vare på seg selv, og er veldig gode punkter å bli rastløse av! 😉 klem på deg

 2. Heidi 29. juli 2009 at 16:42 - Reply

  he he he….jeg blir rastløs av akkurat samme ting sitter her i kveld å er så lei…trassanfall på 5 åringen og vaska hele huset og det ser ikke ut igjen…jada…hva er vitsen? hahahaha…

 3. Geir 29. juli 2009 at 17:00 - Reply

  Tenker du på NRK’s program på kvelden? det er amatør spør du meg…

 4. amazed 29. juli 2009 at 17:01 - Reply

  Sommeren er ingen tv-tid nei.. ikke helger heller!før var jo lørdagskvelder høydepunktet i uka med midt i smørøyet, tore på sporet, fredriksons fabrikk etc. Lurer virkelig på hva ungdommen ser på nå til dags, hvis de skal kose seg hjemme en kveld med foreldrene? Jeg savner den tia, og selv om jeg er 21 år må jeg innrømme at jeg ser sommeråpent hver sommer, og det er ca. det eneste som er å se! Gleder meg til flere programmer starter opp igjen.. som feks. 71 grader nord, bonderomantikk, og annen reality!Ellers blir høsten og den mørke vinteren tung og fordøye…

 5. HildeP. 29. juli 2009 at 17:58 - Reply

  Hei på deg!

  Veldig enig med deg! Sommeren er agurktid når det gjelder alle medier. I september kan vi kanskje begynne å glede oss til bra tv- programmer igjen. Enn så lenge ser det ut til at vi må nøye oss med repriser i lange baner og og generelt dritt- tv. Jeg har slått av hele kassa, og bruker tiden til bøker i stedet. Da får man iallefall kvalitet. 😀

  Jeg fikk lyst til å lage min egen rastløs/ irritasjonsliste. Godt å lire av seg litt innimellom!

  1. Sommer uten sol
  2. For lite søvn
  3. Misforståelser
  4. Regningsbunker
  5. For lite alenetid
  6. Dramatiske mennesker
  7. Sukkersug
  8. Ubestemmelige/ ubesluttsomme mennesker
  9. Dårlige artister og skuespillere
  10.Mas

  Hehe, godt å få det ut 😀

  Fortsatt god sommer, og grattis med passerte 100 000! You go girl! 😀

  – Hilde
  http://noste8.wordpress.com/

 6. Linn :) 29. juli 2009 at 18:13 - Reply

  Enig med punktene over. Jeg blir også rastløs når jeg ikke får trent eller når jeg blir syk.

  Sv: Hei sweetie! Long time no see ja! Skravling høres bra ut 🙂 Hvor står infoen om arrangementet? Klem 🙂

 7. marit 29. juli 2009 at 18:42 - Reply

  Jeg er innom siden din hver dag Trine og jeg har tipset om deg der jeg kan. Hvorfor i alle dager satser ikke en leder på deg et sted? En mer driftig dame skal en lete lenge etter! You go girl-stå på!! Det er mange som heier på deg i mediaverden…bare så du vet det. Alle snakker om deg og bloggen din!!

 8. Heidi 29. juli 2009 at 18:56 - Reply

  Hei vedr. punkt 9

  Gjør som meg, skaff deg en opptaker, ta opp tv-programmer gjennom hele året. Ting du har lyst til å se, men aldri får tid til. Oprah show, Ellen, serier, dokumentarer osv osv. Se det når du er klar for å se på tv og det ikke er noe spennende som går som f.eks om sommeren. Her i huset har vi alltid noe som er verdt å se på, det er bare å bla seg gjennom arkivet.

 9. Tom 29. juli 2009 at 19:34 - Reply

  Skal jeg først kommentere innleggene dine så forstår jeg at det er best å være 100% enig med deg og alle andre, så «here goes»:

  Jeg er helt enig i alle 10 punktene…

  Sånn, nå er vel alle fornøyd vel! 🙂

 10. Line 29. juli 2009 at 20:04 - Reply

  Jeg ser ALDRI på nrk1. Men de er heldige som har meg som fast lytter på p3!
  For på tv har de bare dritt som jeg har null interesse for.
  Forresten så kjenner jeg meg veldig igjen i nr. 4!

 11. Christine Urud 29. juli 2009 at 20:22 - Reply

  Jeg (skal påstå at jeg) skjønner hva du mener 😉
  Jeg er lærer og har dyr hjemme, så jeg kan liksom ikke bare reise bort og la dyrene være for seg selv. Nå er mine planer for ferien unnagjort, og det blir mye tv-titting på kveldstid. Live-showene er elendige! Takke meg til god gammeldags krim, akkurat de du nevner samt Mord og Mysterier med en god øl i sofaen på fredagene! 🙂 Nam!

  Min rastløs-/iriiterende ting-liste:
  1. kjede meg
  2. vite hva jeg vil, men hemmes av at jeg mangler det jeg trenger for å gjøre det
  3. være tissatrengt
  4. være sulten
  5. føle at jeg «må» ting
  6. folk som maser
  7. for lite egen-tid
  8. folk som tror at hvirstripe og/elelr fotoboksen/veistikkene skal angripe og spise motoren på bilen
  9. folk som kaller meg «vennen sin» og som absolutt ikke er det.
  10. å mangle nett.
  11. MARIA MENAS HJERNEVASKENDE SANG SOM JEG IKKE HUSKER NAVNET PÅ!!!

  juhu! grattis med gårdagens mail, forresten 🙂
  Christine

 12. Voe 29. juli 2009 at 21:56 - Reply

  SV: På denne videoen: http://voe.blogg.no/1248385828_ny_sminkevideo.html ca rundt 3:02 ser du mer av han fyren/pappa. Haha!
  Takk for kommentar fra deg, søta 🙂

 13. Hege 29. juli 2009 at 22:38 - Reply

  Greit med dårlig TV når det er fint vær – meeeen når det har vært litt halvdårlig sommervær da blir man smårar av sommer-TV ja.

  TIps til kanonbra serie, sendes på NRK3, er The Wire. Anbefaler egentlig å kjøpe hele serien. Jeg har desverre sett ferdig alt, og nå angrer jeg litt for at jeg ikke sparte litt til høstmørke.

 14. Heidi 30. juli 2009 at 05:54 - Reply

  Hei Trine!

  Vil spørre deg om et råd jeg. Har gått tom for herbalifen i dag og vurderer go platinum siden men vet liksom ikke hva jeg skal prøve der….Jeg har hatt eksemen min alle månedene jeg har prøvd herbalife derfor vil jeg prøve ut den andre også alt er verdt å prøve og har blitt så gla i disse smoothiene mine til frokost og kvelds hehe…
  Hva vil du anbefale at jeg må ha av pulveret på go platinum du som kjenner det litt?
  Klem

 15. elise 30. juli 2009 at 09:43 - Reply

  Utrolig sjarmerendes blogg du har 🙂 elsker den , stå på ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits