Respekt til denne karen!

Omer Bhatti – jeg har respekt for deg. Du har siden du var veldig liten minglet med nå avdøde MJ og nesten aldri har du uttalt noe til media. Vi alle lurer selvfølgelig på hva dere pratet om, hva gjorde dere, hvordan var egentlig Michael bak alle maskene, mediaspillene og fasadene. Det  er så mange spørsmål, og et lite intervju med deg ville gitt mange svar. Men gir du pressen dette intervjuet? Nei, og det står det ufattelig respekt av. Du kunne sikkert solgt historien din for veldig mye penger, men ikke det har fristet deg engang. Dette vennskapet må ha betydd utrolig mye for deg…

Skal vi spekulere litt som engelsk presse driver med? Kan Omer vært MJ sin sønn? Jeg aner jo ikke men han er ufattelig lik. De tilbrakte masse tid sammen og han satt på første rad under «begravelsen».  I dagens aviser står det noe om ordene Omer har skrevet i protokollen fra sermonien og jeg blir så provosert. Jeg ser verdien for VG å få tak i disse men ha nå litt respekt for personlige ord.

Men det jeg egentlig ville si var bare at jeg har ufattelig respekt for deg Omer uten at jeg aner hvem og hva du er. Du står for noe og gjennomfører det. Det liker jeg!

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-29T07:35:15+00:00 29. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |71 Comments

71 Kommentarer

 1. Ine Therese 29. juli 2009 at 08:06 - Reply

  respekt ja! Utrolig sterk vilje som sier nei til alle intervjuer..

 2. Odd Jakob Haaland 29. juli 2009 at 08:07 - Reply

  Må bare fye meg inn i rekken !!! Omer og hans familie viser en sånn respekt overfor M.J At jeg bøyer meg i støvet for dem…. Vennskap og kjærlighet kan ikke kjøpes for gods og gull………….

 3. Belinda 29. juli 2009 at 08:21 - Reply

  Veldig enig. Bra innlegg!

 4. Bjørn Kenneth Muggerud 29. juli 2009 at 08:23 - Reply

  Støtter deg på denne! Det er dessverre tilhørende sjeldenheten man ser folk som ikke lar seg lokke av penger og popularitet.

 5. Astrid 29. juli 2009 at 08:35 - Reply

  Helt fullstendig enig med i dette, Trine – som jeg skulle sagt det selv; Jeg er utrolig nysgjerrig på hva Omer ville sagt i et intervju og jeg er sikker på at han kunne solgt historien sin for enorme summer. Men når han nå ikke gjør det, så synes jeg faktisk vitner både om hva slags person Omer er, men også hva slags person Michael Jackson var. Guri, rart å skrive ‘var’ merket jeg…

  Bra innlegg!

 6. Tom 29. juli 2009 at 08:46 - Reply

  Er imponert over dere som respeketerer, støtter og nesten «ser opp til» en person, som dere overhodet ikke kjenner, fordi han ikke sier noe om noen ting, til pressen!!! Hvor kommer denne respekten fra egentlig? Hva er det som er så imponerende med at Omer holder kjeft? Er det så vanskelig å tie?

  Jeg har MYE mer respekt for folk som sier det de mener og mener det de sier, både i pressen og i andre sammenheng. Gleder meg til den dagen kommer når Omer forteller alt om sitt liv og sitt forhold til MJ, for den dagen kommer. Da tipper jeg den overdrevne respekten dere har for han, kommer til å falme ganske så mye.
  Alle inklusive meg, kan kjøpes for penger, og når den dagen kommer at Omer trenger penger, ja da kan vi lese hans livshistorie i alle landets tabloid aviser.

 7. Lisbeth falling 29. juli 2009 at 08:54 - Reply

  Han må jo ha fått mange fete tilbud! Men det spørs vel om han klarer å holde seg fra å fortelle noe for alltid…

 8. Anniken 29. juli 2009 at 08:54 - Reply

  Han er ikke ufattelig lik nei. Om du tenker på Michael da han var svart!

 9. black 29. juli 2009 at 09:00 - Reply

  Det finnes få mennesker som Omer.Han visste og verdsette Michael, og støtter fortsatt opp om familie og Michaels barn, fordi Michael var der for ham, og de utviklet et dypt vennskap, enkelt og greit.Han var en ekte venn, og det hadde Michael få av, desverre. Han gav så mye til verden, og mange griske mennesker utnyttet ham. Omer er en av de få som Michael virkelig elsket, som en god venn, og det vet Omer. Det er et uttrykk som heter KINDRED SPIRITS på engelsk, og det var nettopp det disse var. Alder har ingen ting og si.Britisk presse prøver og ødelegge ryktet til Michael enda mer, men jeg tror ikke de kommer så langt med det. Jeg tror nok at de aller fleste oppegående mennesker skjønner at Michael var en sensitiv sjel, som ønsket og hjelpe barn som ikke hadde det så godt, og ble frytelig misforstått!

 10. Stemin 29. juli 2009 at 09:05 - Reply

  Han gjør bare det alle andre ville gjort for bestevennen sin. No big deal!

 11. Ole Remman 29. juli 2009 at 09:16 - Reply

  Respect – Word!

 12. Beate 29. juli 2009 at 09:25 - Reply

  Jeg er helt enig med Trine, dette er en mann med respekt for seg selv og de som står han nær. Media kan alltid vinkle og tviste historier som de vil, mange ganger kan man ikke engang gå ut og avkrefte løgnene de sprer. Jeg syns folk må få lov til å ha privatliv selv om man kan synge, spille fotball eller lignende. Michael Jackson hadde ikke noe privatliv, kunne ikke gå på cafe og ta seg en brus som oss andre, eller ha en»bad hairday» uten og bli skrevet noe dårlig om . Jeg er glad jeg ikke er kjent, elsker å gå på butikken med treningsdress og hestehale! Omer Bhatti learned from the best, Michael ga heller aldri intervjuer. Keep doing your thing Omer!!! Jeg har masse respekt for deg for måten du takler dette på:) Beate.

 13. jon 29. juli 2009 at 09:59 - Reply

  tenk om man bare hadde en som tom å betro seg til da, hadde vært like virkningsfullt som å drikke brennevin når man først hadde problemer:)
  fint innlegg trine.. respekt å verdighet..
  må bare være glad i sånna folk med sånna verdier:))

 14. Geir 29. juli 2009 at 10:10 - Reply

  Rart at en mann som MJ på ca 50 år hadde så mange barn rundt seg, hmmm

  Hva vil komme frem om dette fremover…

 15. black 29. juli 2009 at 10:16 - Reply

  Til Tom.
  Nå synes jeg at du går alt for langt! Du er nok en som hater MJ, men husk at han har blitt frikjent for de stygge beskyldningene du kommer med.SYNES NOK EGENTLIG VELDIG SYND PÅ DEG, SOM ER SÅ FORDØMMENDE.ER EN DAME OGSÅ PEDOFIL FORDI HUN VISER OMTANKE OG ER GLAD I BARN?EN MANN SOM ER GLAD I BARN BLIR SÅ TIL DE GRADER MISFORSTÅTT!!!!DERFOR HAR VI MANGEL PÅ MANNLIGE LÆRERE, MANNLIG BARNEHAGEPERSONEE ETC I DAG.MANGE TØR SIMPELTHEN IKKE OG JOBBE MED BARN LENGRE, PGA SLIKE HOLDNINGER SOM DET DU HAR.TENK LITT OVER HVILKE HOLDNINGER DU SENDER UT.NÅ GÅR JEG KANSKJE LITT OVER STREKEN SOM SIER DETTE, MEN HAR DU MULIGENS VÆRT UTSATT FOR OVERGREP SELV, SIDEN DU HAR SÅ MYE SINNE INNE I DEG?

 16. Geir 29. juli 2009 at 10:37 - Reply

  Har lest en del om MJ i engelske nettaviser, der står en gutt oge ei kvinne som jobbet for han før frem og forteller om sex mellom MJ og gutter han hadde hos seg. Skremmende og før ikke avvsies bare fordi en likte MJ sin musikk. Man skal da ta slik heslig adferd på alvor og ikek forsøke å forsvare han..

  Men mange kommer til å fortelle fremover så vi får nok vishet om hans gjerninger og legning etterhvert.

 17. jon 29. juli 2009 at 10:40 - Reply

  ja tom kjører på med hat mot en person, åsså kjenner han ikke til historien om et han uttaler seg om… amazing…
  er det rart det er krig i verden..
  tenk på alle de som tom har diskutert dette med igjen da, å som trur på det han sier…. er ikke rart det blir mye misforståelser å drit å missoppfatninger rundt forbi da om ting…

 18. black 29. juli 2009 at 10:46 - Reply

  Jo da , skrik og si hva du mener, og du er veldig engasjert, det ser jeg, men du er veldig uvitende, desverre. Gidder ikke og bruke mer tid på og svare deg, for som du ser så har de fleste skjønt hvem Michael var , bare ikke du. Tror du at Jesus også var pedofil? Han sa «la de små barn komme til meg, og hindre dem ikke for Guds rike hører slike til»

  Michael var en religiøs mann, og ønsket og leve slik som Jesus har sagt at vi skal gjøre…..nemlig med og vise omtanke og hjelpe hverandre……

  Du vil nok ikke skjønne dette, der du sitter i Glasshus og kaster stein!

  HUSK AT DET OG SOVE I EN SENG SAMMEN MED NOEN , BETYR IKKE DET SAMME SOM OG HA SEX! MAN KAN LESE BØKER, SE PÅ TV ETC…….SEX KAN MAN HA HVORSOMHELST.DU DØMMER ETTER MITT SKJØNN , KUN ETTER GAMLE TABLOIDARTIKKLER. MJ VAR GJENNOM EN LANG RETTSAK, OG BLE FRIKJENT PÅ ALLE PUNKTER.

 19. jon 29. juli 2009 at 10:57 - Reply

  les hva tom skriver da… ingen mann skal ha så mye nærkontakt med unge gutter..
  jeg har selv en sønn, er onkel for 7 gutter…pluss noen jenter… viser alle den største kjærlighet å respekt jeg bare greier, med ting jeg sier, med maaassssse klemmer sånn at de trives best mulig får en trygghetsfølelse å kan legge seg om kvelden med ett smil om munnen… det ser jeg som en god foreldres oppgave eller familiemedlem eller hvert enkelt individ med vettet i behold…
  blir jo bare lei meg over å se hva du skriver tom,rett å slett trist..

 20. black 29. juli 2009 at 10:59 - Reply

  Til TOM.ER NOK «TOM» I SKALLEN OGSÅ.GOD BEDRING TIL DEG OGSÅ. STAKKARS DEG!!!!!!!snakk om iQ:-):-)

 21. black 29. juli 2009 at 11:05 - Reply

  JON, DU HAR SKJØNT ALT!!!!HAR SELV TANTEBARN, SOM HAR OVERNATTET HOS MEG MANGE GANGER, DE HAR SOVET I MIN SENG, SETT PÅ FILM SAMME, LEST BØKER OG FORTALT HISTORIER. SIMPELTHEN HATT KVALITETSTID SAMMEN, OG TRYGGHET FØR DE HAR SOVNET OM KVELDEN. DET ER SYKE MENNESKER SOM TENKER SLIKE STYGGE TING OM OMSORGSMENNESKER, SOM BARE PRØVER OG GJØRE VERDEN TIL ET TRYGGT, GODT STED OG VÆRE I.

 22. Geir 29. juli 2009 at 11:09 - Reply

  Siden mye dessverre tyder på at MJ hadde en pedofil legning er det skremmede at noen ikke vil se. Passer kanskje ikke inn i deres glansbilde av personen.

  Men det å ikke ville se er å støtte opp om pedofile og er helt forkastelig.

  La oss se hva historiens dom blir av MJ, vi vet for lite enda til sikker konklusjon men mye er skremmende rundt denne rare, rare mannen.

 23. Jan Mayen 29. juli 2009 at 11:18 - Reply

  Ojsann. enda som bruker MJ for å bli berømt.

 24. trinegrung 29. juli 2009 at 11:49 - Reply

  Tom-litt rolig nå. Veldig kjekt du er inne på siden min men litt roligere ok? Takk for engasjement folkens….traff visst mange knapper men det var Omer jeg ville hedre så ikke la debatten ta helt av!! Smask til dere alle!

 25. emmieverlasting... 29. juli 2009 at 14:37 - Reply

  Godt innlegg!
  Må si jeg har tenkt tanken mange ganger selv. utrolig av en ung gutt å klare å holde disse tingene for seg selv. Men jeg syns også det er flott av foreldren hans, de kunne like gjerne gått ut og solgt historien de. Dette er ekte lojalitet, både fra Omer Bhatti, og foreldrene, liten tvil om det..

  Ha en fin kveld:o)

 26. Sumbal 29. juli 2009 at 15:22 - Reply

  En god venn vunnet er bedre enn all annen rikdom funnet…
  Liker dette ordtaket godt. Synes det kan brukes om forholdet mellom familien Bhatti og MJ.

 27. Hege 29. juli 2009 at 15:25 - Reply

  Veldig bra innlegg Trine! Jeg er så ufattelig enig i det du skriver.

 28. VIVI 29. juli 2009 at 19:44 - Reply

  Jeg og er enig!!Veeldig Bra Trine!!!STÅ PÅ!!!!Tv er ikke noe å skryte av sommer etter sommer er det dårlige programmer og reprisene går en høy gang;((og her på østlandet er det jo bare regn)Såå blir en vetta skremt i media om svine infuluensaen:-/drar man til syden eller sitter man her hjemme i regnet..Nå er det snart høst og:-/

 29. Bloggleser 30. juli 2009 at 19:01 - Reply

  Det er en kjent sak at i usa går folk til media eller retten hvis de øyner store penger. Jeg tror det er tilfelle her angående MJ. Synes også Omer og hans familie har taklet alt veldig bra, de har bodd hos MJ i åresvis. Foreldrene bodde stort sett sammen med sønnen hos MJ. Det ville vært for ille om de ville godta om det var noe som ikke stemte. MJ var en barnslig og naiv mann, og jeg har selv delt seng med små. Det er koselig og nært og trygt. Og det ville vært for dumt om man ikke kan dele seng med barn uten å automatisk være pedofil.

 30. Meg 31. juli 2009 at 07:31 - Reply

  Til Geir:

  Du sier du leste i en avis at folk hadde uttalt at de hadde sett MJ ha sex med unge gutter. Jeg håper du engang kan forstå at ikke alt du leser i tabloidene er fakta…

  Og til dere som maser om at MJ sov i samme seng som små barn. Det er feil. Han har uttalt at han lånte vekk sengen sin til barn som var på besøk, men han var aldri i sengen sammen med dem. Dette har han uttalt med egne ord i et intervju. (Ligger ute på youtube) Ikke tro på alt dere leser i avisene, dere kan ikke være så dum!

 31. Meg 31. juli 2009 at 07:35 - Reply
 32. Meg 31. juli 2009 at 07:40 - Reply

  Jeg husker forressten at jeg leste et intervju med Omar Bhatti i et jenteblad for noen år siden. Husker ikke om det var Det Nye, men det var et lignende blad i allefall…
  Her uttaler han seg litt om forholdet til Michael Jackson.

 33. elisabethms 1. august 2009 at 23:58 - Reply

  All ære til Omer som er så lojal, han er trossalt en ung gutt, og det viser at han hadde ett veldig nært forhold til MJ som jeg tror alle andre ville fortalt om til pressen, men han gjør det ikke, utrolig! Respekt til Omer Bhatti!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits