Jeg er utfordret……hm

Motorveien er fjernet og jeg skle nesten av stolen i ren og skjær glede. Ikke bare er den fjernet men jammen lå det ikke bunkevis med hår igjen på bakken! Føler meg 10 kilo lettere og helt ny. Nice!

IMG_2027

Mens jeg satt i frisørstolen ble jeg intervjuet av Kanal 1 i Drammen. De har en greie med sommergjestene sine – de blir utfordret til ulike gjøremål. For min del stod det mellom 5 ulike ting:

 1. Tulletelefon til Ida Wullf hvor jeg foreslår at vi slår sammen bloggene våre
 2. Et stykk pent innlegg om Negar Khan fra Paradise H
 3. Skrive et innlegg om hvorfor Kanal 1 er så bra!? hehe
 4. husker ikke
 5. husker ikke

Det som skjer videre er at Kanal 1 skal lese opp innlegget på radioen – kanskje imorgen. Jeg valgte #2 og jeg aner ikke hvorfor. Jeg skriver jo aldri på kommando! Jeg skriver når jeg blir inspirert til å mene noe om noe som står et eller annet sted. Jeg har nå sittet i 20 minutter og spekulert hva jeg i alle dager skal skrive, men finner ikke på noen ting. Hjernen er tom, empty, kortslutta, tatt kvelden. Eller var det kanskje vedkommende jeg ble utfordra til å skrive om så var så ufattelig uinteressant? Jeg lar det bli med det, for jeg føler meg som en stand up komiker som må lire av seg en vits på kommando eller en kunstner som må male et maleri på bestilling. Det blir helt feil…jeg blogger for egen del, ikke på kommando fra andre. Smask til dere i Kanal 1, flere sofaer i radiostudioer! Det var digg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-30T13:47:31+00:00 30. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|12 Comments

12 Kommentarer

 1. HildeP. 30. juli 2009 at 14:18 - Reply

  Heisan sveisan!
  Fin-fint!

  Min mening er at du bør ta utfordringen på strak arm, når du allerede har sagt ja til den. Det fikser du, du er jo kjempeflink til å skrive. Du kan jo evnt. sette i gang en liten konkurranse el. l. blant oss leserne om tips til innlegget, om det kan hjelpe.

  Ta det som en utfordring, og bruk fantasien, det er min mening! 😀

 2. Hilde Margrete 30. juli 2009 at 14:24 - Reply

  Hun skal jo være med i den indiske/pakistanske utgaven av robinsson… Kan jo ha mye å skrive om da..hehe

 3. Geir 30. juli 2009 at 14:37 - Reply

  Uff så flott du ble, nå fikk jeg en våt drøm….upps.

 4. HildeP. 30. juli 2009 at 14:37 - Reply

  Forslag skal bli! 😉

  Jeg synes du skal forme det som et eventyr. Det var ei gang ei jente som het…… Flette inn at hun er født i iran, oppvokst i norge, flyttet til bollywood osv. Skuespiller, sanger, stripper, realitymodell. Deretter er det bare fantasien som setter grenser 😉

  Stikkord om livet hennes:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Negar_Khan
  http://www.imdb.com/name/nm1696149/bio
  http://www.dagbladet.no/kultur/2005/09/18/443724.html

  Sikker på du hadde fått til et morsomt innlegg jeg 😀 Lykke til! 😉

 5. HildeP. 30. juli 2009 at 14:44 - Reply

  Hmm, forrige innlegg forsvant, men mulig det var fordi jeg snedte med linker, og at det derfor må godkjennes. jeg prøver igjen.

  Forslag skal bli! 😀

  Jeg synes du f. eks kan lage innlegget som et eventyr. Det var en gang det ble født en jente i Iran. Hun het…… osv. Flett inn at hun er oppvokst i norge, flyttet til bollywood, hvorfor gjorde hun da, hva drømte hun om, hva skjedde osv. Her er det kun fantasien som setter grenser! 😉

  Stikkord om livet hennes:
  http://www.dagbladet.no/kultur/2005/09/18/443724.html
  http://no.wikipedia.org/wiki/Negar_Khan

  Sikker på du hadde fått til et morsomt innlegg 😀 Lykke til! 😀

 6. consonants and vowels 30. juli 2009 at 15:50 - Reply

  Så fin du ble på håret.

  Du kan jo berømme hennes fantastiske intellekt, eq og ordforråd for eksempel. eller, hva med hennes kjennskap til norske ordtak?

 7. Laila 30. juli 2009 at 19:44 - Reply

  Det var en knallfin frisyre til deg, Trine!
  Tøft!
  🙂

 8. Heidi 31. juli 2009 at 04:27 - Reply

  Kjempe fin blei du på håret. Tøff….
  Det er så deilig å ha sånne pleiedager til seg selv…hehe

 9. liv-berit flata 31. juli 2009 at 08:12 - Reply

  Hei 🙂
  litt usikker men var det ikke Trine som sa noe om at hun var drita lei NOOR fra paradisehotell. hun har fått høy kjendis status i bladene men fortjener det ikke. hvem har interesse av å lese om at noor har hvert på besøk hos en kriminell venninde?
  jeg driter hvertfalli det og alt annet hun gjør også… hun er ikke fin engang 🙂

  Nå sporet jeg av litt men det kanjo gå litt i den durennår du skallaga innllegg. vær kvass,det kler du 🙂
  hilsen fan av trine.

 10. Anne-Grethe 31. juli 2009 at 15:53 - Reply

  Hei!
  Så fin du ble på håret nå! Du ser jo mer ung enn gammel:) Håper det er ok at jeg kopier bilde-link til bloggen min? 🙂
  God helg!:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits