Motorvei skal fjernes!

Nei, det er ikke E18 fra Asker til Oslo som skal vekk…det er den gråe du skimter på bildet. Jeg hadde sett ut som jeg var 70 hvis jeg ikke farget håret! Jeg har noe vannvittig med gråe hår. Rekk opp hånden de som slipper å farge håret? Heldig-griser….sjekk her da! Nå bærer mine slitne føtter meg til Imitch i Drammen for å gjøre noe med trollehåret. Hvorfor sliten tenker du? Jo, det ble litt vin hos ho Kirsti igår.

IMG_2003

Egentlig har jeg vurdert flere ganger å stille med denne for å provosere litt – hva liker du best? Trollehår eller hodeplagg?

IMG_1990

Jeg ser Tone ikke har bekreftet forholde likevel!? Er ikke filmprinsen så gøy å «leke» med lenger? Nå skjønner jeg ingenting! Er dere sammen eller er dere ikke sammen? Kanskje de bare utforsker litt? Det må jo være lov….trekk deg vekk fra rampelyset litt da Tone, så slipper du pressen en stund. Et godt råd!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-30T07:55:16+00:00 30. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. sandra vivi 30. juli 2009 at 08:10 - Reply

  Hahah du er genial! Hysterisk morsom overskrift:D

 2. Geir 30. juli 2009 at 08:25 - Reply

  Tone er bare ute etter sex, hun nærmest kaster seg over gutta….

 3. Anni 30. juli 2009 at 08:38 - Reply

  Du er en flott dame Trine, men alt for ung til grått hår enda!Men «snasen» er du med og uten hette!;) Ang.Tone, la oss slippe å se, lese og høre noe mere fra den dama, hun er bare for tom i toppen!:( Så ikke skriv mere om henne, hun fortjener ikke plassen! Ha en fortsatt strålende dag med nytt hår!:)

 4. Heidi 30. juli 2009 at 08:47 - Reply

  he he….Kult innlegg Trine….
  Liker sånt jeg ærlig og rett fram….
  SKulle ønske jeg slapp å farge håret også men jeg tar det lyst og da kan jeg gå litt lenger før jeg striper det hver gang hehe…Kanskje du skal bli blond? hehe….

  Går det an å gå tilbake på hva man har sagt på tv da Tone? hm…litt idiotisk synes jeg…tenk før du prater men alle kan gjøre en feil!!!!!!Vi er bare mennesker.

 5. Mona 30. juli 2009 at 09:10 - Reply

  Herlig innlegg, Trine! Liker folk som ikke tar seg selv så høytidelig! Du er så mørk, så det er vel naturlig at de grå hårene synes godt. Men skjønner godt du vil farge det, det gjør jeg også 🙂 (men det må gjøres så ofte, er så lei!) Ha en fin dag! (monake på twitter)

 6. Hege 30. juli 2009 at 09:15 - Reply

  Å gudskjelovogtakkogpris at du også har grå hår!! Det har nemlig jeg også viser det seg… Har plutselig tilnærmet naturlig hårfarge, men det varer ikke lenge skal jeg love deg!

  Og når det gjelder Tone: jeg syns hun kunne valgt en annen replikk å øve på enn denne til spørsmål fra pressen. Men kanskje det var Aksel som valgte?

  Ha en fin dag – og kos deg hos «asfaltlegger’ne» 🙂

 7. Jens 30. juli 2009 at 10:21 - Reply

  hehe…alltid kult med vin på kveldene. Du har jo en skikkelig fyllik-nese som passer 🙂
  Kul blogg.

 8. Ingunn 30. juli 2009 at 10:28 - Reply

  Heia Trine. Du kler spenne da!!! Litt grå hår gjør ikke mye synes jeg.

  Ellers er kanskje Tone og Aksel på dealeren? Tror nok det.

  Ha en fin kveld. Jeg skal på Madonna og har funnet varmt tøy.

  Skal du dit??

 9. Trine Lise 30. juli 2009 at 10:50 - Reply

  Hehe, artig overskrift. Jeg er heldigvis veldig lys i håret, så da slipper jeg kanskje å tenke så mye på grå hår.

  Mamma var dønn grå når hun var 25 og jeg er jo 23 så jeg burde vært grå snart jeg og. hehe

 10. Heidipeidi 30. juli 2009 at 12:06 - Reply

  Hahaha herlig overskrift! Jeg er mørk som deg, og har valgt å stripe håret. Kan du forresten fortelle meg hvorfor disse grå hårene befinner seg midt i skillen min liksom? Kunne de ikke bare dukke opp litt sånn forsiktig under det som ligger øverst? Det er da jaggu ikke for mye å be om?

  Det som er litt surt (spes. for meg som er singel aleneforsørger) er jo at mannfolk bare blir mer sexy med grått hår, mens vi jentene vi bare «begynner å dra på åra». Et eksempel er Tommy i TVserien «Brothers and sisters». HOT!!

  Når det kommer til Tone så er jeg så mektig lei av den damas oppmerksomhetsbehov, at jeg har lyst til å slette henne fra Spotifyspillelista mi.

  Haha dette ble langt. Ha en fortsatt god sommer Trine.

  Klem fra Trøndelag.

 11. Ruth 30. juli 2009 at 12:13 - Reply

  Jeg er blond, så det blir nok en stund til jeg trenger å tenke på grått hår – men nå jeg fortelle noe de fleste jenter misunner meg; jeg slipper å fjerne hår fra leggene – har bare litt dun:-)(ja, jeg er voksen)

 12. Karo. 30. juli 2009 at 13:22 - Reply

  …Heiheihei, grå hår er heeelt normalt, i hvert fall er det det jeg prøvde å overbevise meg selv om da jeg i en alder av 25 oppdaget den første gråjæveln i min «vakre» mørkebrune hårmanke…Jada, Heeelt normalt!
  -Ikke faen!

  HEIA HÅRFARGE SIER BARE JEG!

 13. for et lavmål 31. juli 2009 at 05:45 - Reply

  stakkars Jostein

 14. Kristin 31. juli 2009 at 20:53 - Reply

  Jeg er mørkhåret og har enda ikke funnet ett grått hår, men har andre ting som jeg gjerne skulle byttet i noen grå hår ja…hilsen 46 år :))

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits