Jeg er sønderknust!

Etter en lang dag på familiebesøk i Moss kjente jeg sofaen skrek etter mor. Jeg gledet meg til gotteriskålen som ventet i skapet, hodet på puten og god krim på tven. Men – min bror hadde andre planer. Han skulle briefe med formen sin, knuse storesøster en gang for alle og vise at de tre siste årenes slit på sykkelsetet har betalt seg. Han er i knallform og 26 kilo lettere enn når han startet. Han bestemte seg for å ta seg selv i nakken og komme i form. Nå sykler han ritt og er en stor inspirasjon for meg!

Jeg tok han i kveld med på min «korte» runde på 3, 2 mil. Følte meg trygg på at dette skulle jeg klare noenlunde. Men den gang ei. Han knuste meg sønder og sammen! Nå er det slutt på tull og tøys, koserunder for å se på skogen. Jeg skal komme i knallform! Truls er et levenede bevis på at det går om en vil!! Nå venter sofaen og gotteriskålen står på bordet, men skal IKKE entre denne kjeften. Møkk og drit – jeg har fått blod på tann!

IMG_2045
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-07-31T19:54:04+00:00 31. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. ca.strømsnes 31. juli 2009 at 19:56 - Reply

  Lykke til og stao pao:)

 2. Camilla T. 31. juli 2009 at 19:59 - Reply

  Supert! Ingen vei tilbake 😉

 3. Tove Dahl 31. juli 2009 at 20:35 - Reply

  Heia Trine. Høres ut som gammeldags søskenrivalisering, men en sunn sådan 😉 Du ser jo sprek ut allerede, og jeg er sikker på at du tar ham både muntlig og skriftlig. Det burde vel telle noen poeng også? Snill hilsen fra fru Dahl(som har planer om å komme opp av sofaen etterhvert)!

 4. Christine Lövendahl 31. juli 2009 at 20:36 - Reply

  sporty 🙂 jeg hadde nok holdt stramt fast i den sofaen!! hehe

  jeg skal bytte til wordpress nå. av de plassene du har blogga, mest fornøyd med denne eller? 🙂

 5. Hilde Andreassen 31. juli 2009 at 21:49 - Reply

  Herlige Truls! Du er en inspirasjon for flere enn din søster! 🙂

 6. Amy 1. august 2009 at 05:59 - Reply

  Bedre en bror som inspirere til en bedre liv enn en som vil gjerne dele kosekroken og godteri skåle med deg…Hurra for dere!! Stå på Trine mor- dette klare absolutt du!!! Syns foressten du er så nydelig fra før..men…jaja..du får bli enda finere frøken blod-på-tann… LYKKE TIL!!!

 7. Heidi 1. august 2009 at 06:04 - Reply

  Kult hehe…..Ja man trenger litt konkurranse da får man ekstra motivasjon…
  Dette veit jeg at du klarer så det så….hehe…Får sette opp en konkurranse mellom meg og samboer jeg kanskje jeg får r….i gir også hehe.

 8. Geir 1. august 2009 at 07:10 - Reply

  Finns mange flotte WP tema en kan kjøpe Christine Lövendahl

 9. emmieverlasting... 1. august 2009 at 10:27 - Reply

  He he… Høres ut som god gammeldags søskenrivalisering;o) Jeg også tror jeg har blitt i mye bedre form, helt til jeg sykler med samboeren min som har syklet trondheim-oslo 7 ganger… Herregud, jeg føler meg som en pudding!

  Ha en flott dag:o)

 10. siv 1. august 2009 at 19:48 - Reply

  http://www.babilon.rs/ Sjekk dette hvis du lige kunst :o)))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits