Besøk av blogglesere

Ikveld kom jeg hjem etter en laaaang sykkeltur med ho Kirsti og datteren min kommer springende mot meg. «Mamma mamma, det er noen blogglesere som sitter i hagen til naboen som DØR etter å prate med deg!» Jøss, ro deg ned jente, hva prater du om? » Det er to jenter som leser bloggen din hver dag og liker den veldig godt! Kan de komme ned her til oss litt?»

Jeg har ikke snakket med noen som leser bloggen utenom på den berømte bloggfesten til blogg.no for en tid tilbake. Men hyggelig som jeg er inviterte jeg jentene ned i min hage og skravla gikk. De pratet om ulike bloggere de leser og hvorfor. De var veldig engasjerte om ting jeg skrev om og selvfølgelig videoene mine. De likte de veldig godt!

Kjente meg veldig fresh der jeg satt med svett tryne og sykkelshorts på, men artig var det. Jeg har bloggfans…dette ante jeg virkelig ikke! Tusen takk for hyggelig ord fra Marielle, Karina, Nikolai og Stine som er med på bildet min datter tok. Selvfølgelig delte jeg ut visittkortene jeg anskaffet meg for en tid tilbake….harry? Nja, men de ble veldig glad! 🙂

IMG_1981

By | 2009-07-26T18:55:54+00:00 26. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits