Blogganbefalinger!

Jeg anbefaler ikke ofte andre blogger. Ikke fordi jeg ikke leser andre blogger, men fordi jeg syntes ofte at sånne innlegg som dette blir litt kjedelige. Da blir det min jobb å gjøre dette til et rasende festlig innlegg, ikke legge noe i mellom og skrive rett fra hjertet som jeg pleier. Ved siden av meg her sitter min datter og skal sende sms til sin venninne. Mamma, hvordan ditt og hvordan datt, mamma jeg liker ikke iphonen din, mamma det er vanskelig å sende sms med den, mamma, hvordan får jeg frem Å, mamma nå liker jeg den telefonen enda mindre mamma. Mamma mamma mamma…blir litt lei det ordet innimellom.

Men så kikker jeg på min «lille» 8 åring, ser håret som krøller seg så fint rundt hennes herlige ansikt, de blå øynene som alltid smiler, hennes søte små lepper, og hjertet mitt smelter. Jeg kaller henne Smoothie akkurat nå for tiden, men vi har vært igjennom vår bunke av kallenavn. Vi begynte med Fiffis, fulgte opp med Snåkus på hennes eget initiativ, ChiChi, Snoopy, FridaFrosk, ja jeg liker å finne kallenavn på mine to herligheter.

Men over til blogger jeg leser :

Hva som avgjør om jeg leser en blogg mer enn en gang har ikke bare med innholdet å gjøre. Jeg liker bilder, personlige tekster, noen som har edge, de som byr på seg selv og tør å åpne opp sine innerste tanker. Jeg vil bli kjent med personligheten og følelsene bak bloggen. Da blir jeg revet med, legger den som bokmerke og leser gjerne igjen. Hva legger du til grunn for at en blogg skal besøkes ofte? Hvorfor kommer du evnt innom min igjen og igjen? Takk for at du gjør det 🙂

IMG_1845

By | 2017-03-16T07:29:42+00:00 27. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits