Brystkreft-sjekk dere jenter!

Det er mange sterke historier når det kommer til kreft, og de fleste kjenner noen som har blitt rammet av den ene eller andre sorten. Jeg er ikke unntaket her, for kreft har forekommet i min nærmeste familie. Min farmor, min onkel og min kusine. Det er trist å tenke på og derfor vil jeg ikke skrive så masse om historiene og hendelsesforløpene.

Derfor blir dagens oppfordring fra www.trinegrung.no at dere må sjekke dere jenter. Det er viktig, for det kan ramme alle i alle aldre.

Symptomer: Det vanligste første symptomet på brystkreft er en kul i brystet. Nå er det likevel viktig å være klar over at de aller fleste kuler som man kan kjenne i brystet, er helt ufarlige. Allikevel skal ALLE NYOPPSTÅTTE KULER UNDERSØKES! Få rask time hos legen din (det får du dersom du forteller hva det gjelder). Legen vil undersøke deg, og dersom hun/han synes det er nødvendig, bestille rask time til mammografi til deg. (fra lommelegen.no)

Jeg ber alle om å sjekke denne siden http://anettandersenslegat.no/ Fortelle folk om den hvis noen i din krets blir rammet. Slike tiltak burde det være flere av, jeg er stolt av å kjenne initiativtakerne. Det er fullt mulig å bidra med noe! Dette innlegget er skrevet til minne om deg kjære Anett.

anett

By | 2015-05-31T10:19:14+00:00 17. juli, 2009|Categories: OPPLEVELSER|7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits