Deilige dyr på forsiden av ELLE

Jeg er forelsket og jeg hadde aldri trodd at det skulle bli i en katt. Jeg er ikke så glad i disse små uberegnelige krekene men idag møtte jeg en så liten yndig sak at jeg smeltet fullstendig. Jeg vurderte lenge å smugle den med i vesken men jeg tror at eieren hadde reagert kraftig siden jeg ikke var alene om å kjenne varmen bre seg i hjertet ved syntes av dette lille nøstet.

IMG_1771

Når jeg ser katter tenker jeg alltid på min kattekjære venninne Synnøve. Hun blomstrer splitter pine naken på forsiden av Elle denne måneden  og jeg skulle ønske jeg kunne si bildet hadde vært gjennom photoshop hundre ganger. Men neida…hun ser faktisk så flott ut og jeg kjenner jeg blir grønn av misunnelse. Jeg overbeviser meg selv om at det er siden hun ikke har født barn enda, kun for å føle meg litt bedre. Har du noen andre triks? Nei Synnøve kjære, du skal bmlomstre videre og ikke minst smitte hele verden med din herlige latter. Du er unik og bare god. En herlig humor og jeg gleder meg til mer skravling snart!

Skarbø

By | 2009-07-15T17:00:30+00:00 15. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits