En person skal få gjennomgå!

Jeg er sint. Jeg er rasende. Jeg er fortvilet og ikke minst lei. På min gamle blogg på blogg.no ble det lagt inn en kommentar (den er ikke godkjent, så stopp å  let) som gjør meg rasende. Jeg kunne lagt ut kommentaren men med tanke på at «mange» journalister leser denne siden så gjør jeg ikke det. Men la oss si den inneholder mange usannheter og da blir jeg sint. Heldigvis hadde jeg lagt inn noen sperreord sånn at den ikke ble godkjent, det er jeg glad for.

Jeg blir bare så ufattelig lei av de som skriver direkte usannheter og ikke legger igjen noen mail eller lignende! Forbanna pyser som ikke kan stå for det de skriver. Nå snakker jeg ikke om negative kommentarer, folk som er uenige med meg eller slenger dritt som en annen fjortis. Jeg snakker om usannheter….da blir jeg skikkelig forbanna og er ikke enkel å ha med å gjøre. Jeg har sporet byen kommentaren kommer fra og på mandag bærer veien videre til noen jeg kjenner som finner ut hvem vedkommende er. Jeg kommer ikke til å gi meg…jeg skal til bunns i dette og har flere folk på saken. Hvorfor så sint tenker du, siden ingen kan lese kommentaren? Fordi det kan fort skrives andre steder. Så lenge det ikke er sant og av alvorlig art, så velger jeg å ta affære. Jeg har ikke tenkt på annet siden jeg leste kommentarer, derfor ikke noe særlig aktiv på nett de siste dagene. Beklager det…

Hva gjør en med dette sinnet? Jeg kan jo ikke la det gå utover de her hjemme, så derfor er jeg glad jeg har bloggen hvor jeg kan spy ut eder og galle. Håper det er ok at jeg freser litt, bare pass deg, for jeg er PMS i tillegg!! Forbanna møkkafolk som sprer dritt om mennesker bare fordi en er litt «kjent» og har etterhvert en blogg mange leser. Mange vil sikkert komme med alt det vanlige dritet om at jeg kaster stein i glasshus siden jeg gjør det samme med andre. Drit å dra i dag, jeg skriver ikke usannheter om noen, jeg kommenterer rollen de spiller i det offentlige rom og sprer ikke usannheter. Skjønner du ikke dette, og velger i dag og legge igjen en kommentar av sånn art, så pass deg. Jeg er ikke billig i dag….SINT! Hehe, men har fliret på lur likevel 😉 Sintefliret vel og merke!

I’M COMING TO GET YOU!

IMG_0702

Syntes du jeg skriver fjortis i dette innlegget er det helt greit for meg. I dag preller det av meg som perler på en snor! ARrrrg

By | 2009-07-24T09:50:58+00:00 24. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |32 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits