Er jeg en snobb nå?

Det er noen uker siden nå,  jeg var på en ernæringskonferanse og det var så mange som lurte på addressen til bloggen min, mailen min og mobilnummeret mitt. Jeg skrev maaange lapper for hånd til alle som ville besøke bloggen. I ettertid klaget jeg litt til en venninne. Ikke klaget i ordets rette forstand,  sa vel at jeg var glad for at mange ville ha addressen (selvom det er bare å søke på Trine Grung) til bloggen men kjipt å stå å skrive det for hånd. Da kommer gullkornet for Kirsti: «du får gjøre som mæ, få dæ visitkort!» Hvorfor ikke, tenkte jeg og satte meg på nettet og laget et i samme stil som bloggen. Hva syntes du? Er jeg snobb nå? Er det blodharry med visitkort? Jeg er skikkelig i tvil om jeg kommer til å dele det ut til folk utover ungene som ble kjempestolte av mamma som hadde jobbkort 😉

IMG_1868

Akkurat nå er hele slekten min omtrent på besøk her på hytten og jeg har spist hele kakefatet. Jo, jeg ønsker å være evig sunn, men når det står foran meg så er det ikke alltid like lett å si nei takk. Men med fjelltopptur imorgen så trener en jo vekk kaloriene, men driten ligger jo likevel i tarmsystemet…det er det som sliter mest. HATER følelsen av oppblåst mage!

By | 2009-07-13T18:37:08+00:00 13. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |23 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits