Fjesboka gange 2

Jeg har det morsomt på facebook men lenge var min konto deaktivert. Plutselig en morgen skulle jeg logge meg inn og jeg oppdaget fort at noe var alvorlig feil! Jeg kom ikke inn og fikk beskjed om » you have min deactivated by Facebook». Jeg bannet høyt og ble skikkelig frustrert siden jeg hadde 4000 «venner» hvor mange av de var viktige kontakter innen media.  Jeg sendte mail på mail, skrev, ba , svettet og gråt nesten (alt her er selvfølgelig veldig overdrevet hmhm) for at de skulle åpne kontoen min igjen. Ingenting skjedde. Jeg bestemte meg da for å åpne en ny konto og begynte jobben sakte men sikkert for å bygge opp nettverket igjen.

En måned etter at kontoen ble deaktivert fikk jeg mail fra facebook, «we might open your account again». Hva er det for en fristemail å sende? «We might?» Jeg dreit i de og forsatte med min nye konto. Jeg hadde akkurat, etter nok en måned, falt til ro med denne nye, da nok en mail kom fra Facebook: «we have opened your account again».  Hiha, jeg er i gang igjen tenkte jeg. Aner ikke med hva men noe ihverfall…så nå har jeg to kontoer som jeg oppdaterer, men aner ikke hvilken som er favoritten? Men morsomt var det igår å se dette bildet i fronten, JEG KUNNE BLI VENN MED MEG SELV!

Bilde 2

By | 2009-07-13T05:06:07+00:00 13. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits