Go Rimi-Hagen!

Vet du hva-janteloven er noe dritt. Jeg heier på anti-janteloven som jeg skrev om tidligere i uken. De siste dagene  har tydelig vist (hvis en leser aviser og ser nyheter) at janteloven lever sterkt i Norge. Vår koselige Rimi-Hagen tenker på å flytte pakkenellikkene sine til Sveits. Dette sier han høyt og tydelig på nyhetene.  Først stusset jeg litt over at han gjorde det i beste sendetid – hvorledes var det så smart? Hvilken allmenn interesse har det?  De tankene la jeg fort til side, føler jo at vi «kjenner» hverandre etter at vi tok badstu sammen på Farris Bad. Vi er jo blitt BFF’s Hagen og jeg!  Hahahaha

Hvorfor i alle dager skal ikke Hagen få gjøre det han vil med sine penger? Skjønner godt han vil spare der han kan! Uansett om en har lite eller mye vil en jo ivareta det man har! Eller? Dele med fellesskapet sier Kristin (forresten-rød leppestift passer ikke damer over en viss alder-tips 😉 ) Hagen har nå delt med fellesskapet i mange år – og som han selv sier:

Hun og statsministeren har nylig fått et brev fra meg hvor jeg foreslår at man hever utbytteskatten med 1 ½ til to prosent og så fjerner formuesskatten på arbeidende kapital.

Hagen kalles smålig av folk og han er plutselig blitt den sorte får. Jeg syntes ikke det – stå på ditt Stein-Erik, tjen deg enda rikere og lev lykkelig alle dine dager. God tur til Sveits – jeg kommer på kaffelas når som helst! Smask i panna!

By | 2009-07-25T09:14:14+00:00 25. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |61 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits