Høye vestlandsfjell og lange fjorder

Veien til Stryn er bare ufattelig fin. Over Strynefjellet, gjennom laaaange tunneler og ut i andre enden hvor en ser den store forskjellen mellom øst og vest i Norge, de stupbratte fjellene. Jeg elsker det og gleder meg så det kribler langt ned i tærne til å bestige fjellskråninger om ikke mange dager. Gryta er den første som skal til pers og selvfølgelig skal jeg ta med meg kamera for bloggen. Mulig jeg «frekker» meg til og hiver videokamera opp i bagen! Gleder meg uansett.

Skal du på campingtur i disse trakter noen gang må du stikke innom å bade på Dønfoss. For et sted! Han er en ildsjel fyren som står bak området og har designet/klargjort det meste selv. Tok et par bilder i farten mens vi hadde badestopp der

IMG_1588

IMG_1589

IMG_1599

Det siste bildet her er tatt fra bilen og er Flo bygda. Dit skal vi en av dagene og ta turen opp på Flofjellet som er en fantastisk tur. Drar vi opp dit så lover jeg å ta med videokamera for der er det helt idyllisk!! Gled deg! Ha en fin kveld…nå skal jeg kaste meg over matskapene til svigermor. Det er livsfarlig mye godt her…hjemmelaga rundstykker som smaker på ekte bestemorsvis. Hm…får jogge imorgen 😉

By | 2017-03-16T07:31:22+00:00 5. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits