Jeg ønsker meg….

Jeg sitter og surfer. Dagen går sakte men sikkert mot slutten og jeg kjenner at foten dirrer. Hva betyr det? Jo, det betyr at ferien har gjort meg godt og energien må begynne å brukes til noe fornuftig. Ikke det at det ikke er fornuftig å tilbringe tid med familien, men nå må jeg igang med ting igjen. Blir litt sånn, borte bra men hjemme best. Ferie bra, men hektiske dager er hjertelig velkommen! Jeg liker hverdagen og de hverdagslige rutiner. Jeg har mine vante rutiner og jeg liker de rutinene jeg har i hverdagen. Da tenker jeg spesielt på treningsrutiner, spiserutiner (mye sunnere enn nå), jobberutiner og middagsrutiner. Det er rart akkurat det med middag. Det er ikke mange måneder siden jeg klaget over at jeg var middagslei, spesiellt av å lage middag…litt ferie, og vips så er det helt greit igjen. Akkurat nå sitter jeg og jobber litt. Bare litt. Må kjenne litt på følelsen av å være litt kreativ. Men jeg klarer ikke la være å surfe litt innimellom. Disse skoene viste min herlige @sjefsengel oss på Twitter i dag og siden har jeg ikke tenkt på annet. Fine? Jeg skal bestille de på mandag!

changa

Det er selvfølgelig helse sko men akkurat disse så faktisk ikke så verst. ut. Helsesko pleier jo å se ut som flytebrygger i bakrus! Hvilket sko danset MJ med mon tro? Ikke disse tror jeg.

Fikk og en pakke i posten i dag…fra www.devold.no. De takket for det flotte innlegget hvor jeg skrøt av ulltøyet deres! HIHA…jeg er hoppende glad og elsker Devold enda mer. Spesielt den som tipset markedsavdelingen om innlegget mitt, sånn at disse herlighetene endte i min postkasse. Tipseren er herved en av mine favorittlesere!

IMG_1980

By | 2017-03-16T07:30:02+00:00 25. juli, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits