Jeg blir rastløs av…..

  1. folk som ikke holder avtaler
  2. når det ikke skjer en dritt
  3. når folk ikke lytter eller skjønner hva som blir faktisk blir sagt
  4. folk som ikke tar ansvar og gjør noe med ting de vet ikke er bra
  5. for lite Trine-tid
  6. for mye tid innenfor husets fire vegger
  7. for lite venninneprat
  8. å ikke ha tilgang til internettet
  9. å ikke finne noe seervennlig på skjermen
  10. kommentarer hvor leseren tydlig ikke har skjønt hva jeg skrev

Tilbake til punkt 9 på listen. Hva syntes dere om tv tilbudet denne sommeren? Jeg vet seertallene har vært bra for, spesiellt NRK, men det vil ikke si at det er bra det som sendes der nødvendigvis. Hva skal egentlig til for at vi seere trives foran skjermen? Jeg liker noen reality serier men kjenner det er få jeg gidder å følge med på lenger. Den epoken er liksom over etter mitt syn, men hva i alle dager trives jeg med da? Veldig lite utenom krim faktisk. Jeg ser Sporløst forsvunnet, CSI og Criminal Minds hver uke. Disse har heldigvis ikke tatt sommerferie men utover disse har det vært krisetider spør du meg. Et noe «live» program på kveldene denne sommeren har vært så dårlig ledet at jeg grøsser på ryggen. Fomlende og lite kontakt i skjermen. Jeg håper høsten byr på ting vi kan blogge masse om, synse litt om, sjokkeres litt av og generellt bli litt engasjert av. Lurer på hvem som skal danse i år? Ikke jeg ihvertfall – jeg skal bare kjøre bil jeg og gleder meg vilt. Hvor da? Blogger om det – no worries 😉

By | 2009-07-29T16:04:57+00:00 29. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits