Jeg er utfordret……hm

Motorveien er fjernet og jeg skle nesten av stolen i ren og skjær glede. Ikke bare er den fjernet men jammen lå det ikke bunkevis med hår igjen på bakken! Føler meg 10 kilo lettere og helt ny. Nice!

IMG_2027

Mens jeg satt i frisørstolen ble jeg intervjuet av Kanal 1 i Drammen. De har en greie med sommergjestene sine – de blir utfordret til ulike gjøremål. For min del stod det mellom 5 ulike ting:

  1. Tulletelefon til Ida Wullf hvor jeg foreslår at vi slår sammen bloggene våre
  2. Et stykk pent innlegg om Negar Khan fra Paradise H
  3. Skrive et innlegg om hvorfor Kanal 1 er så bra!? hehe
  4. husker ikke
  5. husker ikke

Det som skjer videre er at Kanal 1 skal lese opp innlegget på radioen – kanskje imorgen. Jeg valgte #2 og jeg aner ikke hvorfor. Jeg skriver jo aldri på kommando! Jeg skriver når jeg blir inspirert til å mene noe om noe som står et eller annet sted. Jeg har nå sittet i 20 minutter og spekulert hva jeg i alle dager skal skrive, men finner ikke på noen ting. Hjernen er tom, empty, kortslutta, tatt kvelden. Eller var det kanskje vedkommende jeg ble utfordra til å skrive om så var så ufattelig uinteressant? Jeg lar det bli med det, for jeg føler meg som en stand up komiker som må lire av seg en vits på kommando eller en kunstner som må male et maleri på bestilling. Det blir helt feil…jeg blogger for egen del, ikke på kommando fra andre. Smask til dere i Kanal 1, flere sofaer i radiostudioer! Det var digg!

By | 2009-07-30T13:47:31+00:00 30. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits