Jeg sjalu?

Det er rart når jeg mener litt om våre kjendiser-da plukker plutselig mediene ord fra bloggen min og bruker det som om jeg har pratet med de. Jeg mente litt om vår popprinsesse for noen dager siden og vips så skriver de at jeg «tar» henne. Det var flere nettsider som hev seg på og lesertallene mine triplet seg den ene dagen. Det er noen unge solariumsbrune bloggere som tror at jeg skriver mine innlegg kun for å få pr og klatre på listene, men det skrev jeg nå litt om igår. Hva i helvete skal en på disse listene å gjøre da? Å man blir så lykkelig da-stemmer det 😉

Jeg har googlesøk på navnet mitt sånn at jeg skal holde følge med hva som skrives om meg og bloggen min. Det finnes så mange nettsider som skriver all slags tull om meg at det er rett og slett den beste form for underholdning å benke seg foran skjermen når Trine-søkene dukker opp. Spesielt på blogg.no er det mange som skriver mye rart…det aller morsomte er kommentarene som enkelte avis-sider opererer med-da får folk fritt spillerom til å legge igjen noen «velmenende» ord. Det er mange rare, lite opplyste mennesker der ute, no offence.

Ta denne artikkelen her i Drammens Tidende. «Trine Grung reagerer på Tone DÅ utspill mot Se&Hør» Jeg MÅ bare kopiere noen av kommentarene, for de er jo hysterisk morsomme. Jeg håper virkelig ikke at folk tar seg nær av denne form for drittslenging hvis det skulle ramme deg. Det er jo de som skriver som har et stort problem mener nå jeg, når de synker så lavt som dette.

 • herregud, Grung lyser jo av sjalusi. Tenker hun aller helst ønsker å ha et snev av Tones utseende og sjarm.
  Smålig spør du meg!
 • Det er vel ikke alle som er så «tjukk i huden», selv om de har like spisse albuer, som du Trine!
  Prøv å ha litt medfortåelse….selv om det ikke er så lett for ei som ikke besitter slikt noe, Trine.
 • Bare jeg slipper å lese om Trine jeg så.
  Må jo være sjalu, tror nok ikke du hadde likt å bli tatt blide av i alle sammenheng eller.
 • Ha, ha… Trine Grung syntes tydeligvis det var lenge siden noen har tatt bilde av og skrevet om HENNE.
 • Hvem er denne Trine Grung? Er det hun som hadde det utrolig irriterende P3 progammet for snart 20 år siden?
  Virker som hun er sjalu på andre kjendiser, selv er hun ikke B-kjendis engang…….må vel ned på på nivå t-kjendis selv….
 • og tipser media om hva hun skriver sånn at noen kan se litt på henne også eller?? Slutt og heng ut andre for å komme i avisa sjøl, du er ferdig i mediaverden. tenk på barna dine.

Tenk på barna dine står det i den siste kommentaren her…merkelige folk som ikke forstår noen ting?! Hva i mine uttalelser gjør meg sjalu og hva er det å være sjalu på? Litt tv/se&Hør/rød løper tid? Been there, done that, wasn’t happy! Jeg ville bare skrive et innlegg der jeg sier det en gang for alle: INGEN MÅ BRY SEG OM SLIKE LAVMÅLTE KOMMENTARER!! Ikke på bloggen sin eller hvis det kommenteres om deg på nettet andre steder. Dette er folk som har null kjennskap til meg som person og ei heller leser de bloggen min for å få med seg ALT det andre jeg skriver om. At pressen velger å bruke mine meninger i diverse saker som jeg blogger om får stå for deres regning. Jeg kommer ALDRI til å slutte å skrive det jeg mener her på MIN blogg. As in never!

IMG_0553-1

By | 2009-07-21T06:04:10+00:00 21. juli, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |35 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits