Joggesko – som trener av seg selv?

Jeg kom over disse joggeskoene og jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. Trene mer effektiv på grunn av en såle? Jeg er alltid skeptisk når reklamen lover oss dette…jeg vil gjerne teste skoene en måned for å se om de holder det de lover! Skal liksom rumpen min se ut som JLo sin etter at jeg jogger med disse? Jeg lever ikke i drømmeland selvom det av og til kan virke sånn. De lover at denne innebygde sålen skyver deg fremover…rekk opp hendene de som tror på dette?

Hvis Reebook vil la meg teste de, så skal jeg «Rett fra hjertet» si det jeg mener om utfallet. Hvis rumpen min blir seende ut som JLo sin skal jeg jammen meg poste et før og etter bilde her på bloggen. Da kommer vel skoene i posten imorgen tenker jeg 😉 Hahahahahaha

main_variation_J03946_view_FRONT_306x333

By | 2009-07-27T13:07:08+00:00 27. juli, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits